ErzurumHaber Girişi : 10 Temmuz 2023 11:55

Zambiyalı damat gündem oldu

Zambiyalı damat gündem oldu
Erzurumlu Türk Halk Müziği Sanatçısı Nurullah Akçayır'ın kızı Elif Akçayır, hayatını Türk vatandaşlığı alıp Müslüman olan Richard Prince'yle birleştirdi.

Erzurumlu Türk Halk Müziği Sanatçısı Nurullah Akçayır’ın kızı Elif Akçayır, hayatını Türk vatandaşlığı alıp Müslüman olan Richard Prince’yle birleştirdi. Renkli görüntülere sahne olan çiftin düğün merasimi, sosyal medyada gündem oldu. Binlerce kere tıklanan habere yüzlerce tebrik mesajı geldi.

 

 

Erzurumlu ünlü Türk Halk Müziği Sanatçısı Nurullah Akçayır’ın kızı Elif Akçayır’ın Zambiyalı Richard Prince’yle düğünü sosyal medyada büyük beğeni topladı. Binlerce kere tıklanan genç çiftin haberine yüzlerce tebrik mesajı geldi.

 

 

Ankara’da gerçekleşen genç çiftin düğün merasiminde nikahı Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok kıydı. Çiftlerin şahitliğini ise Anayasa Mahkemesi Üyesi Recai Akyel, Danıştay 10. Daire Başkanı Yılmaz Akçıl, eski AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Veysel Karani Aksungur yaptı.

 

 

Düğünde Kültür ve Turizm Bakanlığı ile TRT Ankara Radyosu Sanatçıları Gülşen Kutlu, Özgür Eren, Nilgün Kızılcı, Selma Geçer, Gürsoy Babaoğlu, Kubilay Dökmetaş, Esra Er Ekinci, Semra Algül Oflaz ile Şeyhmus Esenkuş sahne aldı. ESAV Bar Ekibi de Erzurum’un geleneksel bar oyununu sahneledi.

 

Türk Bayrağı açtı, zeybek oynadı

 

 

Türk vatandaşlığı alıp Müslüman olan Zambiyalı Richard Prince ise düğün merasiminde Akçayır ailesine birbirinden renkli sürprizler yaptı. Zeybek oynayan Prince, Türk Bayrağı açarak düğüne katılanları duygulandırdı. Kaynak/Pusula

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.