SporHaber Girişi : 03 Ağustos 2024 14:35

Yönetim sabırsızlıkla onu bekliyor!

Yönetim sabırsızlıkla onu bekliyor!
Yeni sezon hazırlıklarını kendi evinde devam ettiren Erzurumspor FK'da teknik heyet artık yaklaşan Bandırma maçına odaklanırken, idari yönetim de 'Küllerimizden doğuyoruz' kampanyası çerçevesinde kaynak arayışı da devam ediyor.
Yönetim sabırsızlıkla onu bekliyor!

Daha önce mavi-beyazlı kulübe ‘önemli bir miktarda’ maddi destekte bulunacağını söyleyen ünlü televizyoncu Erzurumlu Acun Ilıcalı, bir türlü yönetimin aklından çıkmayan isim.

 

Fenerbahçe’ye yönetici olmasından sonra kendini tamamen sarı lacivertli kulübe veren Acun Ilıcalı, Erzurumspor FK’lı idarecilerin de artık aradığı ilaç olacak.

 

Yapacağı destekle yolu bir hayli kat etmiş olacaklarına inanan mavi-beyazlı idareciler, sempatik televizyoncunun kendilerine dönüş yapacağı zamanın ve anın sabırsızlığı içindeler. Ilıcalı’nın yapacağı destek ve kampanyaya sağlayacağı sinerji, şu an için Erzurumlu idarecilerin en büyük beklentisi. İdareciler, ‘’Acun işin içine tam girdiği an, diğer mekanizmalar da devreye girecek’’ diye düşünüyor. Mavi-beyazlı taraftarlar da en az idareciler kadar Acun Ilıcalı’nın bir an önce bu meseleye el koymasını istiyor ve bekliyor. Kaynak: Pusula

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadas 08 Ağustos 2024 15:46

    Acun Ilıcalı önce açtığı fabrika çalışanlarını denetlesin ve sigorta yatırsın sigortasız çalıştırıyor söylentisine net cevap versin

  • YILMAZ DURMUŞ 03 Ağustos 2024 23:55

    Acun Ilıcalı Erzurumspor'un durumunu en iyi bilenlerden biri olmasına rağmen adam İngiltere'de iki takıma para yatırıyor ama Erzurumspor hiç aklına bile gelmiyor. Bence Acun Ilıcalı'dan umut etmek olmayan duaya amin demeye benziyor.

  • Team 03 Ağustos 2024 22:12

    Ben acun olsam kulübe para vermem. Nedeni ise parayı ben vereceğim başkası yanlış hamleler ile parayı yok edecek. Niye vereyim ki? Yönetici kisvesine gören ve kulübe 1 TL bağış yapmayan adamlar gelip şeref tribununde yağcılık yapacak (Acun'un parası ile) oturacak sonrada Acun'un agzina bakacak. Acun'un parası ile kulüpte padişah gibi hayat surecekler sonrada ortada başarı yok. Bunu hiçbir vicdan ,ahlak disiplin kabul etmez.