BölgeHaber Girişi : 04 Nisan 2010 16:06

YGS'de Sınava Giren Öğrencilere Uyarı!..

YGS'de Sınava Giren Öğrencilere Uyarı!..
Yükseköğretime Giriş Sınavı öncesi adaylara çok önemli bir uyarı yapıldı. 11 Nisan 2010 günü tüm yurtta ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde yapılacak olan sınavda öğrenciler yanlarında cep telefonu getiremeyecekler. Daha önceki yıllarda telefonlar girişle

Erzurum Ajans-Yükseköğretime Giriş Sınavı öncesi adaylara çok önemli bir uyarı yapıldı. 11 Nisan 2010 günü tüm yurtta ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde yapılacak olan sınavda öğrenciler yanlarında cep telefonu getiremeyecekler. Daha önceki yıllarda telefonlar girişlerde teslim alınıp çıkışta adaya tekrar teslim ediliyordu.
11 Nisan 2010 tarihinde yapılacak olan Yükseköğretime Giriş Sınavı (YGS) öncesinde Erzurum Valiliği’nde bir toplantı yapıldı. Erzurum Vali Vekili Nurullah Aktaş başkanlığında yapılan Sınav Güvenliği Komisyonu toplantısında konuşan ÖSYM Erzurum Sınav Yöneticisi Prof. Dr. Fevzi Keleş daha önceki yıllarda sınav giriş noktalarında adaylardan cep telefonlarının alındığını, etiketlendiğini ve sınav sonunda tekrar adaylara teslim edildiğini söyledi. Bu sene sınav merkezlerine kesinlikle cep telefonu veya diğer iletişim araçlarının sokulmayacağını ve teslim alınmayacağını ifade eden Prof. Dr. Keleş, adayların mağdur olmaması için bu uyarıya dikkat etmelerini istedi.
Vali Vekili Aktaş Başkanlığındaki toplantıya ÖSYM Erzurum Sınav Yöneticisi Prof. Dr. Fevzi Keleş ve İl Emniyet Müdürlüğü temsilcisi Köksal Babacan katıldılar.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.