ErzurumHaber Girişi : 08 Haziran 2014 15:50

Yeşilyurt seferber oldu

Yeşilyurt seferber oldu
TCDD Gar Müdürlüğü ile Mahrukatçılar sitesi arasında kalan virane alan TCDD Erzurum İşletme Müdürü Yunus Yeşilyurt'un gayretli çalışmaları neticesinde mesire alanına dönüşecek.
Erzurumajans-TCDD Gar Müdürlüğü ile Mahrukatçılar sitesi arasında kalan virane alan TCDD Erzurum İşletme Müdürü Yunus Yeşilyurt'un gayretli çalışmaları neticesinde mesire alanına dönüşecek.

Yıllardan beridir harabe bir şekilde bekleyen yaklaşık 10 dönümlük alana TCDD Erzurum İşletme Müdürü Yunus Yeşilyurt'un girişimleri sonucunda yaklaşık 500 adet çam fidanı dikildi. TCDD Gar Erzuırum İşletme Müdürü Yeşilyurt'un çalışmaları sonucunda yıllardan beridir atıl atıl halde bekleyen alanda yapılan düzenleme ve ağaç dikim çalışmaları çevre sakinlerinin de takdirini topladı. Erzurum garında yapılan çevre düzenlemesi neticesinde bölgenin görüntüsünün değişeceğini söyleyen TCDD Erzurum İşletme Müdürü Yeşilyurt, 10 dönümlük alanda yapılan çalışmaların semtin çehresini değiştireceğini ve istasyona yeni bir renk katacağını ifade etti.

TCDD Erzurum Gar Müdürü Yunus Yeşilyurt, istasyonla mahrukatçılar sitesi arasnındaki 10 dönümlük alanda çevre düzenlemesi yaptıklarını ve şehre yeni bir güzellik katacaklarını söyledi. Yeşilyurt, ''Büyükşehir Belediyesiyle birlikte bir çalışma hazırladık. İstasyonla mahrukatçılar sitesi arasında kalan boş alanı önce düzenledik. Daha sonra da alana 500 tane çam fidanı diktik. Buradaki amacımız şehrimize ve insanların yoğun olarak olarak kullandığı tren garına gelenlere görsel bir güzellik sunmaktır. Bu amaçla bir çalışma başlattık. Düzenleme çalışmalarımızı birkaç içinde bitirmeyi amaçlıyoruz. Yaptığımız bu çalışmadan dolayı hem çevre sakinlerinden hem de diğer kesimlerden olumlu geri dönüşler alıyoruz. Netice itibariyle harabe bir şekilde bekleyen alan güzel bir görünüme kavuşmuş olacak''dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.