EğitimHaber Girişi : 06 Kasım 2012 17:30

Yerköy eğitimine hayırsever desteği

Yerköy eğitimine hayırsever desteği
Yozgat’ın Yerköy ilçesine Hayırsever İşadamı Gencay Koyunbaşoğlu tarafından yaptırılacak olan 14+1 derslikli ilköğretim okulun temeli atıldı.
Erzurum Ajans-Yozgat’ın Yerköy ilçesine Hayırsever İşadamı Gencay Koyunbaşoğlu tarafından yaptırılacak olan 14+1 derslikli ilköğretim okulun temeli atıldı.

Yerköy Erzurum Mahallesinde düzenlenen okul temel atma törenine, Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz ve KST İnşaat Firma Yetkilisi Salih Yılmaz katıldı. Temel atma töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz, Yerköylü hayırsever işadamı Gencay Koyunbaşoğlu tarafından taahhüt edilen okul inşaatının bitimi ile Yerköy'e bir okulun daha kazandırılacağını belirterek, “8 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde 3 katlı şekilde yapılacak. İnşallah 2013-2014 eğitim öğretim yılına yetişecek.” Dedi.

Hayırsever iş adamımız tarafından yaptırılan 14+1 ve 100. Yıl Mahallesinde yapımına başlanan 15+5 derslik ilköğretim okullarımızın bitmesi ile birlikte Yerköy'de derslik sıkıntısının azalacağını ifade eden Yavuz, “Okullarımızın tamamlanmasıyla ilçemizde ikili eğitim gören okullarımızın yükü azalacaktır” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.