MagazinHaber Girişi : 09 Nisan 2013 21:06

Yeniden baba oldu

Yeniden baba oldu
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses ve eşi Ayşegül Yıldız Tatlıses'in 'Elif Ada' ismini verdikleri bebekleri dün gece dünyaya geldi.
Erzurumajans-Ayşegül Yıldız Tatlıses'in doğumunu gerçekleştiren Acıbadem Maslak Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Bülent Tıraş, doğum süreci hakkında bilgi verdi.

Yazılı açıklama yapan Prof. Dr. Bülent Tıraş, "Ayşegül hanım, 40 haftayı bitirdiği ancak sancıları başlamadığı için kendisine normal doğumu başlatmak üzere halk arasında 'suni sancı' olarak bilinen yöntemi uyguladık. Pazartesi günü öğlen saatlerinde başlayan suni sancı uygulaması, yaklaşık 12 saat sürdü. Ancak normal doğumun gerçekleşememesi nedeniyle sezaryenle doğuma karar verdik.

9 Nisan Salı gününün ilk saatlerinde, 01.00 itibariyle Elif Ada bebek, sezaryen doğumla dünyaya geldi. Kilosu 3 kilo 715 gr. Boyu 53 cm. olan Elif Ada, sağlıklı bir bebek" açıklamasında bulundu.

Öte yandan, sanatçı İbrahim Tatlıses'in de hastanede olduğu ve eşinin başında beklediği belirtildi. Doğumun ardından sabah saatlerinde hastane önünde bekleyen gazetecilere de şeker dağıtıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.