ErzurumHaber Girişi : 20 Nisan 2013 21:40

Yavru köpeklere kediler annelik yapıyor

Yavru köpeklere kediler annelik yapıyor
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı'nda bulunan 2 yavru köpeğin trafik kazasında annesine kaybetmesinin ardından yavrulara kediler sahip çıkarak annelik yapıyor.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı'nda bulunan 2 yavru köpeğin trafik kazasında annesine kaybetmesinin ardından yavrulara kediler sahip çıkarak annelik yapıyor.

Bir buçuk aylık olan yavru köpekler annelerini trafik kazasında kaybetmelerinin ardından Erzurum Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı'na getirilerek bakım altına alındı. Daha sonra bir buçuk aylık olan 2 yavru köpeği diğer köpeklerden korumak amaçlı kedi bakım evinde bakılmaya başlandı. Kedilerin aralarında bakılamaya başlanan yavru köpekler, kedilerle beraber yemek yiyor, oyun oynuyorlar. Kedi bakım evinde yaklaşık 20 kedinin içinde yaşayan 2 yavru köpeğe kediler annelik yapıyor. Kedi bakım evinde yaşayan bir buçuk aylık yavru köpekleri, kediler koruyor ve yemeklerini beraberce yiyorlar.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı sorumlusu Suat Tuanç, yavru köpeklerle kedilerin iyi anlaştığını ve beraberce yemek yiyerek oyun oynadıklarını söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.