Magazin Haber Girişi : 12 Kasım 2019 20:30

Yatıya kalaydınız bari!

Yatıya kalaydınız bari!
Mola yeri olarak belirledikleri Erzurum’da alışveriş yapan bu İranlılar, ne varki yatıya kalmıyor. Alışveriş yapan gidiyor.
Erzurumajans-Vedat Refayeli-MNG Alışveriş merkezi, şehrin gözde mekanlarındandır. Şehir içinde yaşayanlar kadar şehir dışındakilerin de geldiklerinde illa uğrak yerlerinden biridir. 

Sadece yerli değil, yabancı turistlerin de uğradığı yerlerdendir MNG AVM. Özelikle İran’dan Ankara ve İstanbul’a gitmek üzere yolculuk yapan kafileler, Erzurum’a geldiklerinde artık MNG AVM’ye uğramadan edemiyorlar. Bu çok güzel.

Mola yeri olarak belirledikleri Erzurum’da alışveriş yapan bu İranlılar, ne varki yatıya kalmıyor. Alışveriş yapan gidiyor. Mesela en son fotoğrafta gördüğünüz İranlıların tamamına yakını doktor. Tur şirketi ile  mola verdikleri Erzurum’da sadece kaldıkları süre MNG AVM’de bulundukları süre ile sınırlı. Bu kalabalıkları ne yapıp yapıp konaklamaları için de şehirde tutmanın yolunu bulmalı, bulmalıyız derim, başka da bir şey demem! 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.