SporHaber Girişi : 13 Ocak 2013 15:27

Yakutiyespor ikinci yarı için toplandı

Yakutiyespor ikinci yarı için toplandı
Yakutiyespor yönetimi, Kulüp Başkanı Ferhan Mergan başkanlığında toplanarak ikinci yarı hedeflerini değerlendirdi.
Erzurumajans-Yakutiyespor yönetimi, Kulüp Başkanı Ferhan Mergan başkanlığında toplanarak ikinci yarı hedeflerini değerlendirdi. Teknik ekibinde katıldığı toplantıda takımın forvet ve kaleci sorunu masaya yatırıldı. Alınacak kararlarda ekonomik davranmanın zaruri olduğunu belirten Ferhat Mergan, ikinci yarı için fikstürün getirdiği avantajları değerlendirmenin önemli olduğunu söyledi.

Yakutiyespor yönetimi Kulüp Başkanı Ferhat Mergan başkanlığında toplandı. İkinci yarı ve geleceğe dair durum değerlendirmesinin yapıldığı toplantıya Mergan ile birlikte ikinci başkan Suat Hayri Güneş, Yönetici Erol Aksakal, Genel Kaptan Mahmut İymen, İdari Yönetici Kadir Akyel, teknik ekip Kurtulay Öksüz, Ercan Ünal, Aydın Özyıldırım katıldılar. Toplantıda ağırlıklı olarak kaleci ve forvet sorunu tartışıldı. İyi bir takıma sahip olduklarını belirten Ferhat Mergan, “Yakutiyespor, Bal liginde ilk yılını yaşıyor. Çocuklar genç ve tecrübesiz. İyi bir yerdeyiz. Milli takım seçmeleri için bölgeden çağrılan 20 futbolcudan 10’unu Yakutiyespor veriyor. Bu önemli bir göstergedir. Ancak sorunumuz yok değil. Kalede sıkıntılarımız oluyor, gol yollarında sorunlar yaşıyoruz.

Toplantıda yönetim, teknik heyettin önerilerini de aldı. Hafta sonu başlayacak kamp öncesi teknik heyet Kurtulay Öksüz, Ercan Ünal, Aydın Özyıldırım’ın isteklerini ve önerilerini alan yönetim, kaleci ve golcü transferi için çalışma yapacaklarını söylediler.

Pazar günü Antalya’da ki kamp için yola çıkan Yakutiyespor, kamp yaptıkları otelin sahasında Boluspor ile iki hazırlık maçı yapacak. Yakutiyespor 13 - 23 Ocak tarihleri arasında yapacağı kampın ardından 27 Ocak 2013’te ikinci yarının ilk maçını Ardahanspor ile kendi sahasında oynayacak. 30 Ocak günü erteleme maçında Araklı Spor’u konuk edecek Yakutiyespor futbol takımı, ligin üst sıralarında yer almak için mücadele edecek.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.