İlçelerHaber Girişi : 16 Mayıs 2013 16:14

Yakutiye Belediyesi'nden Kandil simidi

Yakutiye Belediyesi'nden Kandil simidi
Yakutiye Belediyesi ilçe sınırları içerisinde yer alan camilerde kandil simidi dağıttı.
Erzurumajans-Yakutiye Belediyesi ilçe sınırları içerisinde yer alan camilerde kandil simidi dağıttı.

Regaip kandili münasebetiyle vatandaşlara kandil simidi ikram ettiklerini belirten Ali Korkut, kandilin ruhuna uygun, vatandaşlara ikramda bulunmak istediklerini söyledi. Korkut, Taşmağazalarda ise esnaf ile birlikte lokma dağıttı.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Regaip Kandili münasebetiyle cami önlerinde kandil simidi dağıttı. Taş Mağazalar semtinde lokma da dağıtan Ali Korkut, "Kandilin ruhuna uygun olarak bugün vatandaşlarımıza küçük ikramlarda bulunmak istedik. Camilerde kandil simidi dağıtıyoruz. 20 bin paket kandil simidi paketi hazırladık. Arkadaşlarımız bunları halka dağıtacaklar. Taş Mağazalarda ise esnafımızla birlikte lokma dağıtımını yaptık. Allah hayrımızı kabul eyler inşallah. Bu vesileyle Erzurum halkının, İslam aleminin mübarek Regaip Kandillerini tebrik ediyorum" dedi.
Yakutiye Belediyesi camilerin önlerinde ve Yakutiye Kent Meydanında vatandaşlara kandil simidi dağıttılar.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • memet kosovalı 01 Ocak 1970 02:00

    Bırakın bu trübüne oynamayı icraatınız yok denecek kadar az reklam kokan hareketler bunlar merkezi yönetimden gelen projeler, uygulamalar dışında bireysel olarak hiç bir icraatınız yok; ha pardon hakkınız yemiyelim böle trübünlere oynamak dışında

  • mehmet akif 01 Ocak 1970 02:00

    bir an korktum acaba bu haberin altındada bir proje kelimesi geçecek mi? kandil projesi? Erzurum proje kapsamında haberleinden sıkıldı arıtk. birileri proje yapıp parayı kapıyor. sonra icraatı yok.

  • berna 01 Ocak 1970 02:00

    gec kalınmış bir davranış,ama çok güzel olmuş,yerinde bir davranış,umarım devam eder.Y.BLD TEŞEKKÜRLER