SporHaber Girişi : 17 Eylül 2012 09:30

Yakutiye ateş grubunda

Yakutiye ateş grubunda
Bölgesel Amatör Lig’de Erzurum’u temsil edecek olan Yakutiyespor, son derece zor bir gruba düştü.
Erzurum Ajans-Bölgesel Amatör Lig’de Erzurum’u temsil edecek olan Yakutiyespor, son derece zor bir gruba düştü. Erzurum ekibi, Karadeniz’in çok sayıda güçlü takımıyla 3. Lig mücadelesi verecek.

2012-2013 Sezonu Bölgesel Amatör Lig mücadele edecek olan Yakutiye Belediyespor'un rakipleri belli oldu. Hazırlıklarını Erzurum'da sürdüren ve oynadığı hazırlık maçlarında aldığı başarılı sonuçlarla tüm dikkatleri üzerinde toplayan Yakutiye Belediye-spor'un rakipleri arasında geçen yıl 3’ligden düşen güçlü takımlarda yer alıyor.
Genç kadrosuyla ligde mücadele edecek olan Erzurum temsilcisi, sezonun ilk maçında Arda-hanspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Öte yandan, Bölgesel Amatör Lig'de 15'er takımlı 1.,3.,4.,5.,7., ve 9. gruplarda 22-23 Eylül 2012 tarihlerinde, 14'er takımlı 2.,6.,8.,10. ve 11. gruplarda ise 29-30 Eylül 2012 tarihlerinde oynanacak müsabakalar ile başlanacak.
Bölgesel Amatör Lig'de gruplarında birinci olan 11 takım Spor Toto 3.Lige çıkmaya hak kazanırken, son iki sırayı alan takımlar ise küme düşecek. Yakutiyespor'un da yer aldığı 1.

Grupta şu takımlar yer alıyor:Sarıkamış Esnafspor, Araklıspor, Ardahanspor, Erzincanspor, Kalkandere, Bayburt Özel İdare, Arhavispor, Düzyurtspor, Akçaabat Sebatspor, Iğdır Üniversitesi, Kelkit Hürriyetspor, Çayelispor, Patnos Gençlik Spor,  Erzurum Yakutiyespor.
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.