ErzurumHaber Girişi : 03 Ekim 2024 11:22

Yakın arkadaşları şehit olan eski uzman çavuşun bunalımda olduğu öğrenildi

Yakın arkadaşları şehit olan eski uzman çavuşun bunalımda olduğu öğrenildi
Cansız bedeni Erzurum - Tortum Yolu üzerinde bir aracın içinde bulunan Timur Turan'ın eski uzman çavuş olduğu ve beylik tabancasıyla intihar ettiği belirlendi.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde, Kuzey Irak'ta bir çok operasyona giren ve başarılı görevlerde bulunduğu öğrenilen Uzman Çavuş Timur Turan, 5 ay önce kendi isteği ile görevinden ayrıldı.

 

Timur Turhan daha sonra da memleketi Erzurum'a geldi. 

 

Girdiği çatışmalarda yakın arkadaşlarını şehit veren ve psikolojik sorunlar yaşadığı öne sürülen Timur Turan kiraladığı araç ile Erzurum - Tortum karayolu üzerinde park etti. Beylik tabancasıyla kendisini başından vuran Timur Turan, olay yerinde yaşamını yitirdi. Polis olayla ilgili geniş çaplı inceleme ve soruşturmasını sürdürürken, Turan'ın cenazesinin bugün Narman ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi. İHA

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Şehittir 03 Ekim 2024 17:40

    Şehit sayılmalı. Canını ortaya koymuş bir kardeşimizdi. Psikolojik destek sağlamalıydı. Çok üzüldüm.

  • özdemir 03 Ekim 2024 13:42

    sizden ricam şu araştırma hastanesinde ki kasaklıklar ile ilgili bir haber yapın, doktorlar mesailere dikkat etmiyor, bir ilaç raporunu bir haftaya çıkaramadık, otoparklar sıkıntılı, hastane içinde cep telefonu çekmeyen yerler var, yazı evrak işlerine bakan memurların çoğu sıkıntılı, reçeteyi alıyoorum eczaneye gidiyorum muhakkak dönüp tekrar hastaneye gitmek zorunda kalıyorum, işleri eksik yapıyorlar eczacılar ilaçları veremiyor, bu durumları ya rektöre bildirin yada bir haber yapın, teşekkürler