ErzurumDüzenleme Tarihi : 03 Eylül 2024 11:00Haber Girişi : 02 Eylül 2024 14:48

Vergi borçlarından sonra SGK borcu da araziyle ödendi

Vergi borçlarından sonra SGK borcu da araziyle ödendi
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, vergi borçlarından sonra Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) olan borçları için de arazi verdi. Büyükşehir Meclisi son toplantıda SGK'yla mahsuplaşmak için 79 bin 463 metrekare arazi üzerinde karar aldı.

Erzurum Büyükşehir Belediye Meclisi’nin geçen 13 Ağustos’taki toplantısında belediye ve bağlı iştiraklerinin SGK’ya olan borçları nedeniyle arazi mahsuplaşması gündeme alındı.

 

Mehmet Sekmen’in başkanlığında yapılan toplantıda Yakutiye, Palandöken ve Aziziye ilçelerindeki arazilerin SGK’ya devri için Encümen Başkanlığı ile Mehmet Sekmen’e yetki verilmesi istendi.  

 

İşari oylama sonucunda oy birliğiyle Palandöken ve Yakutiye’de toplam 61 bin 610 metrekarelik 18 adet, Aziziye’de ise 17 bin 853 metrekarelik 6 adet arazinin SGK’ya devri için yetki alındı. Haber: Onur SAĞSÖZ / Erzurum AJANS

 

 İŞTE SGK’YA VERİLEN O ARAZİLERİN LİSTESİ

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ali er 05 Eylül 2024 20:57

    Böyle hizmet mi olur arsa satarak hovarda evlat gibi belediyeyi mahvediyorlar. Paralar kime gidiyor kim alıyor bu paraları. Ambara bir hırsız tilki dadanmış gibi

  • Mehmet usta 03 Eylül 2024 13:53

    Ne diyor du düşünür ; herkes çaldığını yerine koysa, bu memlekette ne açlık olur, ne sefalet?