İlçelerHaber Girişi : 16 Mayıs 2013 16:02

Vali Öztürk'ten Korkut'a veda ziyareti

Vali Öztürk'ten Korkut'a veda ziyareti
Antalya Valiliğine atanan Erzurum Valisi Sebahattin Ötürk, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'u ziyaret etti.
Erzurumajans-Antalya Valiliğine atanan Erzurum Valisi Sebahattin Ötürk, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'u ziyaret etti.

'Allah'a ısmarladık' ziyaretinde bulunduğunu belirten Vali Öztürk, Başkan Korkut tarafından kapıda karşılandı. Ali Korkut'un yaptıklarıyla şehre çok faydalı işlere imza attığını belirten Öztürk "Gittiğim yerden de çalışmaları izleyeceğim. Ali bey, hizmetleriyle beğeni kazanan bir başkan" dedi.

Erzurum Valiliği görevinden Antalya Valiliğine atanan Sebahattin Öztürk, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'u makamında ziyaret etti. Ali Korkut ile görev yaptığı süre içerisinde çok yakın ve sıcak çalışma imkanı bulduklarını belirten Vali Öztürk, "Erzurum çok sevdiğim, değerleriyle beğendiğim bir şehir. Erzurum'dan ayrılmak zor olacak. Giderken burukluk yaşatıyor insana bu şehir, burada çok iyi bir görev süreci geçirdiğimi düşünüyorum. Belediye başkanlarımızla, özellikle Ali Korkut ile son derece yararlı işler yapma imkanı bulduk. Ali bey, Erzurum için önemli hizmetler yaptı. Daha çok şeyler yapacağına inancım tam. Gittiğim yerden de başkanın çalışmalarını takip edeceğim" ifadelerini kullandı.
Ali Korkut, Vali Sebahattin Öztürk'ün Erzurum için ve kendisi için apayrı bir yeri olduğunu ifade ederek "Sayın Valimiz her işimizde desteğimiz, her çalışmamızda güvencemiz olmuştur. Güzel bir şehre gitmesinden dolayı kendisi adına seviniyoruz, ancak Erzurum içinde üzüntü duyuyoruz. Valimizi daha iyi yerlerde görmeyi arzu ediyorum. Bu nazik ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.