ErzurumHaber Girişi : 02 Haziran 2013 14:20

Vali Öztürk Erzurum'a veda etti

Vali Öztürk Erzurum'a veda etti
Son kararname ile Antalya'ya atanan Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Erzurum'dan ayrılırken duygulu anlar yaşadı.
Erzurumajans-Antalya'ya atanan Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk,Erzurum'dan ayrılırken duygulu anlar yaşadı. Vali Öztürk, uğurlamak için vali konağına gelenlerle tek tek tokalaşıp helallik istedi.

Antalya'dan önce babaocağı Trabzon'a gitmek üzere Erzurum'dan ayrılan ValiSebahattin Öztürk, kendisini uğurlamaya gelen Büyükşehir Belediye BaşkanıAhmet Küçükler, 9'ncu Kolordu Komutanı Korgenaral Kamil Başoğlu, Vali Yardımcıları, ilçe belediye başkanları, kaymakamlar, daire müdürleri, sivil toplum örgüt temsilcileri ve çok sayıda vatandaşla tokalaşarak helallik istedi. 3 yıl 8 ay görev yaptığı Erzurum'u ve Erzurumlu'ları unutmayacağını belirten Vali Öztürk, "Sizleri çok özleyeceğim. Kendinize iyi bakın. Bulduğum ilk fırsatta ziyaretinize geleceğim. Ben de sizleri bekliyorum" dedi.

Vali Öztürk, bindiği otomobilden el sallayarak karayolu ile Trabzon'a hareket etti. Öztürk'ü uğurlamak için gelenler ise alkışlarla uğurladı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar... 01 Ocak 1970 02:00

    Eyyy yandaş medya nerde benim yorumum...