ErzurumHaber Girişi : 02 Temmuz 2016 16:40

Vali Azizoğlu, bayramlaştı

Vali Azizoğlu, bayramlaştı
Vali Seyfettin Azizoğlu, Ramazan Bayramı tatili öncesi valilikte görev yapanlarla bayramlaştı.
Erzurumajans-Vali Seyfettin Azizoğlu, Ramazan Bayramı tatili öncesi valilikte görev yapanlarla bayramlaştı. 

Vali Azizoğlu, çalışanlara dostları ve aileleri birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu bir bayram geçirmeleri dileğinde bulundu. 

Tatil öncesi mesainin sona ermesinden önce Vali Azizoğlu, başta vali yardımcıları olmak üzere tüm vilayet çalışanların bayramını kutladı. Bayramların, yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinden biri olduğuna işaret eden Azizoğlu, bayramların sevgi, saygı,  hoşgörü ikliminin hakim olduğu, birlik ve beraberliği karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörü duygularıyla pekiştiren, önemli günler olduğunu belirtti. Ramazan Bayramına yönelik güvenlik tedbirlerinin her yönüyle ele alındığını ve denetimlerin sürdüğüne dikkati çeken Vali Seyfettin Azizoğlu, şunları söyledi:

"Bütün kurumlarımız her türlü tedbiri aldı. Güvenlik kuvvetlerimizden, sağlık kuruluşlarımıza belediyelerimize kadar bütün teşkilatlarımız, görevli personel vasıtasıyla bayram süresi boyunca vatandaşlarımızın hizmetinde olacaklar."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.