BölgeHaber Girişi : 07 Kasım 2013 11:45

Uyuşturucu bacaklarından çıktı

Uyuşturucu bacaklarından çıktı
Erzincan polisinin yol kontrolü sırasında durdurulan bir yolcu otobüsünde, şüpheli bir şahsın üzerinde yapılan aramada, bacaklarına ve karnına sarılı paketler halinde ve çantasında 2 kilogram 500 gram eroin ele geçirildi.
Erzurumajans-Erzincan polisinin yol kontrolü sırasında durdurulan bir yolcu otobüsünde, şüpheli bir şahsın üzerinde yapılan aramada, bacaklarına ve karnına sarılı paketler halinde ve çantasında 2 kilogram 500 gram eroin ele geçirildi.

Erzincan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, önceki gün akşam saatlerinde Erzincan-Erzurum Karayolu üzerinde yol uygulaması yaptı. Saat 23.30 sıralarında durdurulan bir yolcu otobüsünde arama yapan KOM ekipleri, otobüste yolcu olan B.Y. (25) isimli şahıstan şüphelenerek otobüsten indirdi. Narkotik köpeği yardımıyla şahsın üzerinde ve çantalarında yapılan aramada, B.Y.'nin bacaklarına ve karnına sarılmış halde 7 adet eroin paketi çıktı. Şahsın çantasında bulunan eroin paketleri ile birlikte 2 kilogram 500 gram eroin maddesi ele geçirildi.

İnşaat işçisi olduğu öğrenilen ve Van'dan İstanbul'a gittiği öğrenilen uyuşturucu kuryesi, yapılan aramanın ardından gözaltına alındı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.