ErzurumHaber Girişi : 03 Ekim 2012 14:00

Ungan: ''Projelerimiz sorunsuz devam ediyor''

Ungan: ''Projelerimiz sorunsuz devam ediyor''
Erzurum Vakıflar Bölge Müdürü Kenan Ungan 4. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısında yaptığı konuşmada projelerinin sorunun bir şekilde devam ettiğini söyledi.
Erzurum Ajans-Erzurum Vakıflar Bölge Müdürü Kenan Ungan 4. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısında yaptığı konuşmada projelerinin sorunun bir şekilde devam ettiğini söyledi. Ungan, ayrıca geçtiğimiz günlerde Vakıf iş merkezi alt yapı çalışmalarında bir işçinin hayatını kaybetmesini üzüntüyle karşıladıklarını belirtti.

Vakıflar Bölge Müdürü Kenan Ungan toplantıda yaptığı değerlendirmede “Projelerimiz planladığımız gibi devam ediyor. İhmal Camisinde yapılan restorasyon çalışmaları tamamlandı. Cami ibadete hazır hale geldi. Alışveriş merkezi ile ilgili olarak da alt yapı çalışmaları ve yürüyen merdiven sorunumuz vardı. Bunları da hallettik yürüyen merdivenlerimizi takıyoruz. Alt yapı çalışmalarımızda ise son aşamaya geldik. Maalesef alt yapı çalışmalarında üzücü bir olay meydana geldi. Alt yapı çalışmasını yürüten taşeron firma işçisi hayatını kaybetti. Bir işçi ise ağır yaralanmıştı. Şuan yaralı işçinin durumunun gayet iyi olduğunu öğrendik. Yakında taburcu olacakmış. Bu çok sevindirici bir haber. Onun dışında alışveriş merkezi ile ilgili bir problemimiz kalmadı. Plana uygun şekilde yapımı devam ediyor. Bir Çifte minareli medresenin restorasyonu ile ilgili çeşitli söylemler ortaya atılıyor. Kafa karıştırıcı herhangi bir durum yok çalışmalar planladığımızdan da hızlı bir şekilde ilerliyor.” dedi
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • mrt 01 Ocak 1970 02:00

    kaleyi de restore etseniz saat kulesinin halini görmüyormusunuz geçenlerde tv anteni takmışlardı saat kulesine hala duruyormu bilmiyorum