Spor Düzenleme Tarihi : 28 Temmuz 2020 13:45 Haber Girişi : 28 Temmuz 2020 16:58

Üneş'den o hatayı yapmasını beklemeyin!

Üneş'den o hatayı yapmasını beklemeyin!
Kendisine de kutlama mesajı gönderdiğimde söyledim. Herşeyden önce Hüseyin Üneş için iyi oldu bu şampiyonluk. Zira, gelecek vadeden bir spor adamı olarak Üneş'in önünü açık görüyorum.

Erzurumajans-Vedat Refayeli-Temsil yeteneği konusunda son derece yeterli bulduğumuz Hüseyin Üneş’in kaç zamandır tartışılan isim olmasına aklım, hayalim almıyor. Nereden çıktı, niye çıktı bilmiyorum ama belli ki birilerinin Hüseyin Üneş ile bir hesabı var. Öyle olmasa hiç durup dururken başkanın tartışmaya açılmasının başka bir anlamı olur mu? Bir defa küme düşüren başkan olarak başında bulunduğu takımı bir üst lige çıkarması, onun bu görevde kalması için yeter de artar bile.

 

Kendisine de kutlama mesajı gönderdiğimde söyledim. Herşeyden önce Hüseyin Üneş için iyi oldu bu şampiyonluk. Zira, gelecek vadeden bir spor adamı olarak Üneş’in önünü açık görüyorum. Tabiri caizse daha yiyecek ekmeği var, bu alemde daha yaşayacağı çok günler olacak diye düşünüyorum. Hele hele Hüseyin Üneş’in ben bir Ali Demirhan olduğunu da sanmıyorum. Demirhan o gün hata etmiş, tabiri caizse ayağına sıkmıştı, bugün dahi pişmandır. Üneş bir Demirhan değildir. Sakindir, o hatayı yapmaz, kimse de yapmasını beklemesin bence. Bu o kadar açıktır.

 

Genç ama çocuk değil. O neyin ne olduğunun farkında. Bu kulüpte Mehmet Sekmen ismi tartışılmayan tek isimdir ve Üneş de bunu elbette ki bilmektedir. Erzurumspor’da varlık sebebinin Mehmet Sekmen olduğunu hoş bilmeyen mi var? Sekmen ile en küçük bir anlaşmazlığının onun hikayesinin sonu olacağını o da biliyor elbette. Sekmen ile kavga niye etsin, polemiğe niye girsin? O açıdan diyorum ki bu Üneş tartışmaları çok sıktı, hele dalgayı değişelim.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.