SiyasetDüzenleme Tarihi : 04 Eylül 2024 12:00Haber Girişi : 04 Eylül 2024 10:34

Ümit Özdağ, "Canı cehenneme" demişti!

Ümit Özdağ,
AK Parti Erzurum Milletvekili Abdurrahim Fırat, Cumhuriyet'e karşı ayaklanmanın öncüsü olan Şeyh Sait'e "hain" diyen Avukat Taha Numan Tekin hakkında suç duyurusunda bulundu.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulduğu ilk yıllarda laik düzene karşı çıkıp, hükümete karşı silahlı isyan girişiminde bulunan Şeyh Sait’in üçüncü kuşak torunu olan AK Partili vekil Abdurrahim Fırat, bu kez de meslektaşından şikayetçi oldu.

 

Milletvekili Fırat, Şeyh Sait’e “hain” diyen Avukat Taha Numan Tekin hakkında Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

 

 

Avukat Tekin sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunarak, “Bu ülkenin kurucu değerlerine düşmansınız. Kurucu değerlerimizi savunmaya devam edeceğim” dedi.

 

 

ÜMET ÖZDAĞ DA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

 

AK Partili Fırat daha öncede Şeyh Sait isminin Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin inşa ettiği bulvara verilmesiyle gelen tepkilere karşı “Bazı terbiyesiz ve ahlaksız zevatların Şeyh Said Efendi hakkında sarf ettiği beyanlar hakkında TCK hükümlerine göre hakaret oluşturan sözler nedeniyle suç duyurusunda bulunacağımızı ve Şeyh Said Efendinin sahipsiz olmadığı kamuoyuna beyan ederim” paylaşımında bulunmuştu. Bunun üzerine Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Canı cehenneme” karşılığını vermişti. Haber: Onur SAĞSÖZ 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Malzeme sağlam 10 Eylül 2024 22:45

    Onur bey vekilin danışmanlarını araştırın. Büyükşehir belediyesine sorun. İpuçları orada. Çok malzeme var.

  • Dedeman Çelik 06 Eylül 2024 19:19

    Dedesinin ismiyle varlık gösteriyor refleks göstermesi normal. Normalde Mv olma ihtimali var mı? Temsil kabiliyeti? Sahipsiz Erzurum.

  • Ali er 05 Eylül 2024 23:23

    Şeyh Sait de fetöde isyan ve kalkışma yaptılar şeyh Sait asıldı olay bitti torunu hela bu ölmüş adamı kullanarak rant elde etmeye çalışıyor ayıp ayıp.

  • Ali er 05 Eylül 2024 20:14

    Şeyh Sait isyan çoksrnış onlarca askerin ölmedine sebep olmuş hain hatta şakidir. Tc kanunlarına göre asılmıştır. Bu adamın siyaset yapması yasaklanmalı 7 sülalesi fişlenmeli devlet görevi alması engellenmelidir. Fetöden bin kere beter bir isyancı darbeci ve cumhuriyet düşmanıdır.

  • Laiklik düşmanı 05 Eylül 2024 17:51

    Laiklik düşmanı, şeriatçı, silahlı örgüt kurmaktan asılmış bir insanı mı koruyorsunuz bana mı öyle geldi? Sanki birini hatırlattı bana...

  • Ülkücü dadaş 04 Eylül 2024 19:23

    Bu adamları tanımam işimde olmaz ama tarih sizin insanlara yutturduğunuz gibi masallardan ibaret değil,şeyh Said ayaklanmış acaba neden ayaklanmış cumhuriyete mi yoksa dinsizliğe mi,türküm Kürt?te olabilirdim yakudide elhamdülillah müslümanım ırkımla da gurur duyuyorum,ama bu gurur karşımda ki benden olmayan insanları aşağılayarak yapmıyorum Allah?a kul olmaya çalışıyorum önce