ErzurumHaber Girişi : 22 Ağustos 2014 13:30

Ülkü Ocakları'ndan heykel tepkisi

Ülkü Ocakları'ndan heykel tepkisi
Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Abdullah Kırmacı, Diyarbakır Lice ilçesinde dikilen terörist heykeli için, "Uzun Hasan'ın diyarı Diyarbakır'da yaşanan bu kepazeliğe yetkililer bir an önce müdahale etmelidir." dedi.
Erzurumajans-Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Abdullah Kırmacı, Diyarbakır Lice rnilçesinde dikilen terörist heykeli için, "Uzun Hasan'ın diyarı rnDiyarbakır'da yaşanan bu kepazeliğe yetkililer bir an önce müdahale rnetmelidir." dedi.

Son günlerdeki Diyarbakır Lice ilçesinde rndikelen terörist heykeli için Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Abdullah rnKırmacı, "Diyarbakır topraklarında bir anıt dikilecekse o da Uzun rnHasan'ın olmalıdır" diyerek tepkisini gösterdi. Erzurum Ülkü Ocakları ilrn binası önünde basın açıklaması yapan Abdullah Kırmacı, "Türk tarihi rnbugüne kadar koltuklarını korumak uğruna iradelerini dış güçlere teslim rnetmiş, milletinin değil hamilerinin emrine amade olmuş pek çok yönetici rngörmüştür. Ancak hiçbir dönemde ihanet bu kadar açığa çıkmamış, Türk rnmilleti ve devleti hiç bu kadar aciz bir duruma düşürülmemiştir." dedi.

rn Kırmacı, Uzun Hasan'ın diyarı Diyarbakır'da yaşanan bu kepazeliğe rnyetkililerin bir an önce müdahale etmesi ve heykelin yıkılmasını talep rnederek, Diyarbakır topraklarında bir anıt dikilecekse onun da Uzun rnHasan'ın anıtı olması gerektiğini belirtti. Kırmacı sözlerini, "Ülkücü rnHareket Türkiye ve Türk Milleti'nin dara düştüğü, çıkmaza itilmeye rnçalışıldığı her dönemde umut ışığı olmuş, karanlık tüneli rnaydınlatmıştır. Siyasi tabloya bakacak olursak bölücü ve ayrıştırıcı rnsiyasete, bu ihanet sarmalına kayıtsız şartsız dik duruş gösteren yeganern yapı da Ülkücü Harekettir. Yaşanan bu rezilliği hiçbir vatandaşımızın rnsindiremeyeceğine inanıyoruz. Önümüzdeki süreçte tarihi sorumluluğumuzu rnyerine getirmek adına herkesi üzerine düşen görevi yapmaya ve ihanete rndur demeye çağırıyoruz. Ülkemizin yarınları için kaybedecek bir rnsaniyemizin dahi olmadığını düşünüyor; milli, müreffeh ve büyük rnTürkiye'yi yeniden inşa etmek adına herkesi kutlu sancağımız altında rntoplanmaya davet ediyoruz." şeklinde tamamladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.