SporHaber Girişi : 03 Ağustos 2023 15:51

Uçan Türk'ler sayesinde gelsin puanlar!

Uçan Türk'ler sayesinde gelsin puanlar!
Aras Elektrik Dağıtım Spor Kulübü'nün Milli yıldızları bu kez Fransa semalarında uçtu. Uçan Türk'ler Fatih Arda İpcioğlu ve Muhammed Ali Bedir, puanları kaptı.

Aras Elektrik Dağıtım Spor Kulübü’nün Milli yıldızları bu kez Fransa semalarında uçtu. Uçan Türk’ler Fatih Arda İpcioğlu ve Muhammed Ali Bedir, puanları kaptı.

 

 

Erzurum Aras Elektrik Dağıtım A.Ş bünyesindeki Aras Elektrik Dağıtım Spor Kulübü’nün Milli yıldızlarından yine müjdeli haber geldi. Uçan Türk lakaplı Fatih Arda İpcioğlu ve Muhammed Ali Bedir, Frank Nejc ve Samet Karta yönetiminde Fransa’da görücüye çıktı. İki milli yıldız, Summer Prix’te puan aldı.

 

Bu yazında yıldız gibi parlıyorlar

 

Kayakla Atlamada yaz sezonu tüm hızıyla devam ederken  Aras Elektrik A.Ş’nin sporcuları olan Milli Kayakçılar Fatih Arda İpcioğlu ve Muhammed Ali Bedir, Fransa’nın  Courchevel bölgesinde Summer Grand Prix (Yaz Dünya Kupası) yarışına katıldı. İki milli sporcu Türkiye Kayak Federasyonu adına önemli bir grafik çizerek puan aldı.

 

 

Eleme atlayışlarında şov yaptılar

 

Kayakla Atlama Milli Takımı Başantrenörü Frank Nejc ile yardımcısı Samet Karta yönetiminde kayakla anlama rampalarına çıkan sporcularımız başarıları ile bir kez daha Türk kayakseverlerin göğsünü kabarttı.

 

Eleme atlayışını Milli sporcumuz Muhammed Ali Bedir 16. Sırada,  diğer Milli sporcumuz Fatih Arda İpcioğlu ise 8. sırada tamamladı. Yarışın ilk turunda Muhammed Ali Bedir 20.  Fatih Arda İpcioğlu ise 16. Olarak finale kaldı.  Final atlayışlarında hava koşulları sebebiyle sporcularımız Muhammed Ali Bedir 28. Olup üç Dünya Kupası puanı elde etti. Fatih Arda İpcioğlu ise final atlayışında yaşamış olduğu düşüş sebebiyle 26. Sırada yer alarak 5 Dünya Kupası puanı alarak yarışı tamamladı. Kaynak/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.