SporHaber Girişi : 08 Aralık 2011 14:58

U19 Liginde Yakutiyespor şampiyon

U19 Liginde Yakutiyespor şampiyon
Yakutiyespor, U19 Liginin son maçında Büyükşehir Belediyespor’u 5-1 yenerek şampiyon oldu.
Erzurum Ajans-Yakutiyespor, U19 Liginin son maçında Büyükşehir Belediyespor’u 5-1 yenerek şampiyon oldu.

13 maçlık maratonun ardından mutlu sona ulaşan Yakutiyespor`un U19 futbol takımı ciddi rakiplerini geride bırakmayı başardı. Deneyimli teknik adam Kurtulay Öksüz ve antrenörler Ercan Ünal ile Aydın Özyıldırım yönetiminde başarıyı altın harflerle yazdıran Yakutiyespor U19`un hedefi bölgeler arası şampiyonluk.

Futbola ciddi yatırım yapan Yakutiyespor ilk meyveyi de aldı. Kulüp Başkanı Ferhat Mergan, bu başarıyı beklediklerini söyledi. Mergan, "Yakutiyespor, Belediye Başkanımız Ali Korkut`un ciddi desteğiyle iyi işler yapıyor. 95 lisanslı futbolcumuz, 25 futbolcu adayımız bulunuyor. Bunların içerisinden 4-5 kalite oyuncu çıkarırız, 2-3 yeteneği büyük takımlara taşıma hedefimiz var. İmkanlarımız oldukça iyi. Şartlar ve yönetim anlayışı U19`larda başarıyı getirdi. Başarıların devamı gelecektir. Erzurum gençliğine imkan sağlamak, onların spora yönelmesini teşvik etmek, bunlar güzel şeyler. Çocuklarımız da bizi mahcup etmediler, başarıyı yakaladılar. Bunun için çok mutluyum" dedi.

13 maçlık maratonun ardından son maçında Büyükşehir Belediyesporu 5-1`lik sonuçla mağlup eden Yakutiyespor U19 futbol takımı, oldukça iyi bir karneye sahip. Takımın sağ bekinin dışında tüm futbolcularının gol vuruşu bulunuyor. 13 maçta U19`lar 71 gole imza atmışlar. Takımın gol ortalaması maç başına 5.47. Attıklarına karşılık yalnızca 3 gol yiyen Yakutiyespor Futbol takımının golcü ismi Ahmet Çeliker ise 20 gol ile ligin gol kralı old
u.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.