İlçelerHaber Girişi : 04 Mayıs 2012 13:15

Tunçkılç kulübü başkanı Korkut'u ziyaret etti

Tunçkılç kulübü başkanı Korkut'u ziyaret etti
Erzurum’un özel spor kulüplerinden Tunçkılıç Spor Kulübü, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’u makamında ziyaret ettiler.
Erzurum Ajans-Erzurum’un özel spor kulüplerinden Tunçkılıç Spor Kulübü, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’u makamında ziyaret ettiler. 30’un üzerinde soprcularının olduğunu belirten Kulüp Başkanı Sinan Tunçkılıç, “Başarılı işler yapıyoruz, şehri yönetenlerin dikkatini çekmek istiyoruz” dedi.
Erzurum’da 11-17 yaş aralığında 30 boksörü bulunan Tunçkılıç Spor Kulübü yöneticileri, Dünya 2. olan boksörleri Osman Aydın ile birlikte Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’u ziyaret ettiler. Kamu yönetiminin ve kamuoyunun kendilerine olan ilgilerinin daha fazla olmasını istediklerini belerten Kulüp Başkanı Sinan Tunçkılıç, boks anterönürü Ayhan Tunçkılıç, Erzurum’da boksun gelişmesi için çaba harcadıklarını söylediler. Hedeflerinin Erzurum’a Olimpiyat şampiyonluğu getirmek olduğunu ifade ederek Ali Korkut’tan da ilgi ve destek beklediklerini söylediler. Tunçkılıç Spor Kulübü Başkanı Sinan Tunçkılıç “Yakutiye Belediyesi ve Ali Korkut’un spor için çaba içinde olduğunu biliyoruz. Kulüp olarak desteklerini ve ilgisini istiyoruz. Erzurum gençliğini el birliğiyle spora yönlendirelim, başarılı sporcular bu şehirden çıksın istiyoruz” dedi.
Ali Korkut, Yakutiyespor Kulübüne çok ciddi destek olduğunu belirterek, “Biz gençliğe örnek prototipler çıkarmak arzusundayız. Gençliğin spora yönlendirilmesi, spor ahlakıyla yetişmeleri önemli. Sağlıklı toplumlar, spor ile barışık olan toplumlardır. Sporun her dalını destekliyoruz. Tunçkılıç spor kulübünün çalışmalarına da elbetteki destek olacağız, katkı vereceğiz” şeklinde konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.