ErzurumHaber Girişi : 15 Şubat 2012 09:33

Trafik kazası mağduru kalmayacak

Trafik kazası mağduru kalmayacak
Trafik kazalarının oluşumunda Dünya’da ikinci Avrupa’da ise birinciliği kaptırmayan Türkiye’de hemen her dakika maddi hasarlı veya ölümlü trafik kazalarının olduğu acı bir gerçek.
Erzurum Ajans-Trafik kazalarının oluşumunda Dünya’da ikinci Avrupa’da ise birinciliği kaptırmayan Türkiye’de hemen her dakika maddi hasarlı veya ölümlü trafik kazalarının olduğu acı bir gerçek.
Trafik kazalarında maddi hasarlı veya ölümlü kazaların yanı sıra kazalardan sakat kalan vatandaşlar için harekete geçen Grup Merkez Hasar Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri 10 yıl içerisinde meydana gelen kazalarda mağdurlar için harekete geçti.

TAZMİNATLAR GECİKMİYOR

Unutulmuş, müracaat edilmemiş trafik kazası sonucunda elde edilmemiş tazminatları çıkartıp yaklaşık bir yıl içerisinde yüzü aşkın hak sahibine ulaştırdıklarını söyleyen Grup Merkez Hasar Yönetim Danışmanlık Hizmetleri İl Müdürü Salih Uludağ, “Amacımız trafik kazası neticesinde Türkiye’de faaliyet gösteren sigorta şirketlerine karşı trafik kazası geçirip yaralanan, vefat eden vatandaşlarımız için hak sahipliği iddia edebilmek ve vatandaşlarımızın tazminatlarını çok kısa bir süre (45 ile 90 gün) içerisinde hesaplarına aktarabilmektir. Hizmet kalitemiz doğrultusunda, mağdur olan vatandaşlarımızı; bu güne kadar anlatılmayan, haberdar edilmeyen bu tazminatlardan haberdar ettik. Yüzü aşkın ailenin geriye dönük 10 yıllık mağduriyetlerinin (kaybettiklerinin yerini asla dolduramaz ama) maddi olarak lehlerine sonuçlandırdık ve tazminatlarını ailelerinin hesaplarına aktardık” dedi.

MAĞDURİYETLERE SON VERİYORUZ

G
rup Merkez Hasar Erzurum İl Müdürlüğü olarak amaçlarının, Trafik kazası geçiren ve mağdur olan vatandaşların çok kısa süre içerisinde uzman kadrolar aracılığı ile tazminatlarını çıkarıp kendi yada yakınlarının hesaplarına aktarabilmek olduğunu söyleyen Uludağ, “Erzurum İl-İlçelerine ve bölge illere gösterdiğimiz hizmetten dolayı genel müdürlüğümüz tarafından ödüllendirilmiş olan “Erzurum İl Müdürlüğü” hizmet kalitesinden asla taviz vermemiş; her zaman, mağdur olan ailelerin yanında olacağına söz vermiştir” şeklinde konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.