İlçelerHaber Girişi : 29 Ağustos 2012 15:30

Tortum'da Kur'an seferberliği devam ediyor

Tortum'da Kur'an seferberliği devam ediyor
2012-2013 Eğitim Öğretim yılında açılması planlanan 5 Kur’an Kursundan biri olan Derinpınar Köyü Kız Kur’an Kursunun açılması ile ilgili son aşama olan yerinde kontrol Erzurum İl Müftüsü Yakup Arslan tarafından gerçekleştirildi.
Erzurum Ajans-2012-2013 Eğitim Öğretim yılında açılması planlanan 5 Kur’an Kursundan biri olan Derinpınar Köyü Kız Kur’an Kursunun açılması ile ilgili son aşama olan yerinde kontrol Erzurum İl Müftüsü Yakup Arslan tarafından gerçekleştirildi.
Ziyarete ev sahipliği yapan ilçe Müftüsü Celal Büyük Derinpınar Köyü Kur’an Kursu ve Önümüzdeki eğitim öğretim yılında açılması planlanan Bağbaşı Sağlar Mah, Karlı Köyü, Akbaba Köyü ve Dikmen Köprübaşı Mahallesi Kur’an Kursları hakkında bilgi veren Büyük, geri kalan dört Kurs için de eksiklerinin giderilerek 2012-2013 eğitim öğretim yılına yetiştirileceğini belirtti.
İlçedeki Kur’an seferberliğinden son derece memnun olan İl Müftüsü Yakup Arslan bu konudaki hassasiyetinden dolayı İlçe Müftüsü Celal Büyük’ü tebrik ederek bu çalışmaların örnek alınması ve bu Kur’an seferberliğinin tüm ilçelere yayılması gerektiğini belirtti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.