ErzurumHaber Girişi : 03 Mart 2012 15:23

Tipi ve buzlanan yollar ulaşımı felç etti

Tipi ve buzlanan yollar ulaşımı felç etti
Erzurum'da tipi ve buzlanan yollar ulaşımı felç ederken çok sayıda maddi hasarlı ve yaralamalı trafik kazası meydana geldi. Ağır tonajlı araçlar yolda mahsur kaldı.
Erzurum Ajans-Erzurum'da tipi ve buzlanan yollar ulaşımı felç ederken çok sayıda maddi hasarlı ve yaralamalı trafik kazası meydana geldi. Ağır tonajlı araçlar yolda mahsur kaldı.
Erzurum'da akşam saatlerinde etkili olmaya başlayan tipi nedeniyle yollarda buzlanma oluştu. Erzurum - Ağrı Karayolu Nenehatun mevkisinde buzlanan yollarda direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobiller savrularak bariyerlere çarptı. Takla atan bir otomobilde ise 4 kişi araç içerisinde sıkıştı. 2'i erkek 2'i kadın toplam 4 yaralı sıkıştıkları araç içerisinde itfaiye ve sivil savunma ekiplerinin yardımıyla çıkarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Aşırı tipi ve buzlanmanın olduğu Nenehatun güzergahında ağır tonajlı onlarca TIR yolda mahsur kaldı. Karayolları ekipleri yolda tuzlama ve karla mücadele çalışması başlatırken trafik ekipleri yolu araç trafiğine kapattı.
Mahsur kalan TIR sürücüleri, "Aşırı tipi ve tipinin sürgünü nedeniyle yollarda buzlanma var. Yol çok kaygan. İlerlemek mümkün değil. Saatlerdir burada mahsur kaldık. Ekiplerin çalışmasını bekliyoruz" dediler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • salih SAY 01 Ocak 1970 02:00

    canım çıksın memleketimizin sahibi yokki, temizliyecekte aracı gereci olsun demekki bizler insanlarımızın başına kaza bela gelmeden tedbir almayı bilmiyoruz.