TürkiyeHaber Girişi : 31 Ağustos 2023 11:59

Teslim oluyorlar !

Teslim oluyorlar !
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, twitter hesabından 4 teröristin daha teslim olduğunu böylelikle son 3 ay içinde teslim olan terörist sayısının 38'e ulaştığını duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, twitter hesabından 4 teröristin daha teslim olduğunu böylelikle son 3 ay içinde teslim olan terörist sayısının 38’e ulaştığını duyurdu.

 

 

İçişleri bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 4 teröristin teslim olduğunu duyurdu. Bakan Yerlikaya; “4 terörist daha teslim oldu. Jandarma Genel Komutanlığımız ve Emniyet Genel Müdürlüğümüzün yürüttüğü ikna çalışmaları neticesinde örgütten kaçan 4 BTÖ üyesi güvenlik güçlerimize teslim oldu. Sürdürülen ikna çalışmaları sonucunda son 90 günde teslim olan bölücü terör örgütü mensubu sayısı 38'e ulaştı. Terörizmle her alanda mücadele eden kahramanlarımızı tebrik ediyorum. Tek bir hedefimiz var, son teröristi de etkisiz hale getirmek! Terör sona erene kadar, mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir” ifadelerini kullandı. Kaynak/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.