BölgeHaber Girişi : 03 Aralık 2010 12:45

Tesislere yangın denetimi!..

Tesislere yangın denetimi!..
25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları için inşaa edilen tesisler, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler tarafından denetlendi.

Erzurum Ajans-25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları için inşaa edilen tesisler, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler tarafından denetlendi.

Tesislerin asansör, elektrik devreleri, trafo, yangın söndürme sistemleri ve acil çıkış noktaları üzerinde gerçekleştirilen denetimlere İtfaiye Daire Başkanı Vehbi Çalmaşur ve makine mühendislerinden oluşan ekibi ile Konaklı Kayak Merkezi Müdürü Yakup Çiltaş ile tesis yapım ve işletme uzmanı Eray Aydın katıldı.

2011 Genel Koordinatörlüğü Tesis Yapım ve İşletme Departmanı ile Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen inceleme gezilerinin ilki Konaklı ve Kandilli Kayak Tesislerinde gerçekleştirilirken, denetleme gezilerinin 2 hafta süre ile devam edeceği belirtildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.