BölgeHaber Girişi : 27 Mart 2011 14:41

Termal Tesisler Eksomed 2011 Fuarı'nda!..

Termal Tesisler Eksomed 2011 Fuarı'nda!..
Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri, EKSPOMED 2011 Fuarı'na katılarak, tanıtım yapacak.

Erzurum Ajans-Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri, EKSPOMED 2011 Fuarı’na katılarak, tanıtım yapacak. 31 Mart-4 Nisan tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü’nda bulunan TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen EKSPOMED 2011 Uluslararası Termal, Doğal Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezleri, Sağlık Ürünleri, Ekipmanları ve Malzemeleri Fuarı’na katılacak olan termal tesisler dünya vitrinine çıkıyor.

Geçtiğimiz yıl da aynı fuara katılan belediye, mevcut termal tesislerin yanı sıra, ilçenin termal zenginliğini ve yatırım alanlarını, resim, video ve broşürlerle ziyaretçilerin ilgisine sunuyor.

TANITIM EKSİKLİĞİ GİDERİLİYOR

Ilıca Termal Tesisleri, sunduğu hizmet kalitesi ve çeşitliliğiyle göz kamaştırırken, tanıtım eksikliğini de katıldığı ulusal ve uluslar arası fuarlarla çözmenin mücadelesini veriyor.

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ilçenin Türkiye’de sayılı termal turizm merkezlerinde bulunan tesislere sahip olduğunu ifade ederek, tanıtım sorununun aşılması noktasında da uluslararası tanıtım organizasyonlarına katıldıklarını ifade etti.

Başkan Cengiz, Türkiye’nin sayılı termal turizm merkezlerinin yer alacağı fuara, yerli ve yabancı yatırımcıların da katılacağını ifade ederek, “Burada tesislerin tanıtımının yanı sıra, yeni yatırım alanlarını da katılımcıların ilgisine sunuyoruz. Tanıtımın ilçemizin termal turizmde markalaşmasına ve gelişmesine önemli katkı sunacağına inanıyorum.” dedi.

TERMAL TURİZMDE MARKA DEĞERLERLE AYNI KULVARDA

“Türkiye’nin önde gelen termal tesisleriyle aynı kulvarda yer alarak, önemli bir tanıtım hamlesi gerçekleştiriyoruz” diyen Başkan Cengiz, “İlçemiz termal kaynaklar açısından oldukça zengin bir potansiyele sahip. Bu potansiyeli harekete geçirmek ve ilçemizi yatırımcılar için de bir çekim merkezi haline getirmek için çalışıyoruz. Bunun için sahip olduğumuz termal zenginliği yatırımcılara tanıtıyoruz. Aziziye, sahip olduğu tabii ve doğal güzellikleriyle tercih edilen bir yatırım merkezi ve turizm cenneti olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Erzurum adına lokomotif görevi üstlenen Aziziye, özlenen ilçe kalitesini yakalama yolundadır.” şeklinde konuştu.

Öte yandan geçtiğimiz yıl da EKSPOMED 2010 Fuarı’na katılan belediye, göz kamaştıran standıyla yerli ve yabancı ziyaretçilerin akına uğramıştı. Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum Milletvekilleri, bürokratlar, doktorlar, işadamları ve çok sayıda konuk tarafından ziyaret edilen termal tesisler standı tam not almıştı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.