İlçelerHaber Girişi : 28 Şubat 2012 09:45

Tekman'da Öğretmen sevinci

Tekman'da Öğretmen sevinci
Erzurum’ un Tekman ilçesine Şubat döneminde 115 öğretmen atandı.
Erzurum Ajans-Erzurum’ un Tekman ilçesine Şubat döneminde 115 öğretmen atandı. İlçede daha önce 188 öğretmen ihtiyacının olduğu bu ihtiyacı da ücretli öğretmenler ile giderilmeye çalışıldığını dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri 115 öğretmenin Tekman’a ulaşıp göreve başlamasıyla birlikte ücretli öğretmen olarak görev yapan öğretmenlerimizin birçoğunun görevine son verildiğini belirtti.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yeni atanan öğretmenler için Tekman Cumhuriyet İlköğretim Okulu Çok Amaçlı Salonunda toplantı düzenledi. Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özsoy başkanlık ederken Şube Müdürleri Korkmaz Aktursun, Bilal Kurt ve İlçe Rehber Öğretmeni N.İlkim Günay da katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Özsoy, yeni atanan öğretmenlere hoş geldiniz derken görevlerinin hayırlı olmasını, başarılar dilediğini, mesleklerini sevmelerini ve Türk Milli Eğitim Sisteminin amaçları doğrultusunda çalışmaları gerektiğini belirtti.
P
rogramda daha sonra Başarıyı Arttırma Projesi ve Değerler Eğitimi ile ilgili tanıtım sunumları gerçekleştirildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.