SiyasetHaber Girişi : 13 Nisan 2013 22:20

''T.C.'ye kimse dokunamaz''

''T.C.'ye kimse dokunamaz''
Kağıthane Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Gültepe Aile Sağlığı Merkezi'nin yeni hizmet binasının açılışına Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve diğer yetkililer katıldı.
Erzurumajans-Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bazı kurumların tabelalarından T.C. ibaresinin kaldırılmasına yönelik tartışmalara değinerek, "Cumhurun sahip çıktığı bir T.C.'ye kimse dokunamaz ve T.C. de Türkiye Cumhuriyeti de bu milletle hep birlikte büyür ve güçlenir" dedi.

Kağıthane Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Gültepe Aile Sağlığı Merkezi'nin yeni hizmet binasının açılışına Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve diğer yetkililer katıldı. Programda konuşma yapan Bakan Müezzinoğlu, bazı kurumların tabelalarından T.C. ibaresinin kaldırılmasına yönelik tartışmalara da değindi.

Bakan Müezzinoğlu, "Birileri kapalı kapılar ardında güçlerini koruyabilmek için milleti korkutarak, milleti yanlış tahayyüllerle bir noktaya sürükleyerek, bunu başaramadılarsa da darbeler yaparak, bunu başaramadıysa partileri kapatarak önce bir sağ-sol, sonra 'ülke elden gidiyor, irtica elden gidiyor' diyerek bir iltica senaryosu ile korkuttular. Şimdi ne ile korkutuyorlar? Şimdi de 'T.C. gidiyor' diye korkutuyorlar. Cumhurun sahip çıktığı bir T.C.'ye kimse dokunamaz ve T.C. de Türkiye Cumhuriyeti de bu milletle hep birlikte büyür ve güçlenir. Ama zayıflayan onlar olacak, esas korktukları bu" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.