ErzurumHaber Girişi : 25 Mayıs 2014 15:35

Taşkesenlioğlu'ndan Akal'a ziyaret

Taşkesenlioğlu'ndan Akal'a ziyaret
Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu,Akal'ı ziyaret etti.
Erzurumajans-Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Taner Aksal, Erzurum Bölge Koordinatörü Mücahit Yıldırım ve beraberindekilerle birlikte Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Birliği Başkanı Hüseyin Akal'ı ziyaret etti.

Taşkesenlioğlu, yaptığı konuşmada, Erzurumlu olmaktan gurur duyduğunu belirterek, esnafın kredi, kullanım profiliyle Akal'dan ilgili aldı.

Taşkesenligil, ilçelerde yeni esnaf kredi kefalet kooperatiflerinin kurulması konusundaki girişimlere destek vereceklerini belirterek, ekonomi açısından esnafın finans ihtiyacının karşılanmasının büyük önem arz ettiğini söyledi.

Akal ise Erzurum esnafının kredi ödemede dürüst olduğunu belirterek, birliklerine 8 ilde 46 kooperatifin bağlı olduğunu anımsattı.

Akal, Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu ile beraberindeki heyete ziyaretleri için teşekkür ederek,Halkbank'ın Genel Müdürlük gibi önemli bir görevde Erzurum'un temsil etmesinden dolayı iftihar ettiklerini dile getirdi.

Ziyarette Genel Müdür Taşkesenlioğlu, Başkan Akal'a çini işlemeli seramik şilt takdim etti. Başkan Akal' da , Taşkesenlioğlu'na, yöresel hediyeler verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.