BölgeHaber Girişi : 18 Mayıs 2011 13:45

Tarakcı şampiyon döndü!..

Tarakcı şampiyon döndü!..
Afyon'da yapılan Yıldız A Bayanlar Epe dalında Erzurumlu Ayşe Eda Tarakcı şampiyon oldu.

Erzurum Ajans-Afyon’da yapılan Yıldız A Bayanlar Epe dalında Erzurumlu Ayşe Eda Tarakcı şampiyon oldu. Antrenör Dayanç, Ayşe Eda Tarakcı’nın bu başarısı ile Milli takım kapısını araladığını söyledi.

Antrenör Mehmet Ali Dayanç yönetiminde eski parlak günlerine dönen Erzurum eskrimi adeta şaha kalktı. Erzurum’un en büyük madalya umudu Ayşe Eda Tarakcı, bu kez de Afyonkarahisar’da başarılı olarak şampiyonluk kürsüsüne çıktı. Eskrim Federasyonu Faaliyet Programındra yer alan ve 14-15 Mayıs 2011 tarihlerinde Afyonkarahisar’da yapılan Türkiye Şampiyonası’nda Yıldız A Kategorisinde Erzurum Gençlikspor’dan Ayşe Eda Tarakcı şampiyon oldu.

Eskrim İl Temsilcisi ve Antrenör Mehmet Ali Dayanç, Türkiye çapında 32 sporcunun katıldığı şampiyonada birinci olan Ayşe Eda Tarakcı’nın Milli takım kapısını da araladığını belirtti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar da şampiyon sporcuyu tebrik ederken, bu başarının gelmesinde önemli pay sahibi olan Antrenör Mehmet Ali Dayanç’ı kutladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.