BölgeHaber Girişi : 09 Ağustos 2011 14:23

Tanrı Dağları'ndan gelen güzellik!..

Tanrı Dağları'ndan gelen güzellik!..
Erzurum Palandöken Dağı'ndaki Palan Otel'inde sağlık merkezini çalıştıran, geleneksel Çin Tıbbı uzmanı Kırgız Dr. Gülnara İsakunova, Tanrı Dağları'ndan toplanan 18 çeşit bitkiden elde ettiği özel bir karışımla insanları gençleştirdiğini ileri sürdü.

Erzurum Ajans-Erzurum Palandöken Dağı'ndaki Palan Otel'inde sağlık merkezini çalıştıran, geleneksel Çin Tıbbı uzmanı Kırgız Dr. Gülnara İsakunova, Tanrı Dağları'ndan toplanan 18 çeşit bitkiden elde ettiği özel bir karışımla insanları gençleştirdiğini ileri sürdü.

Kazakistan'daki Tanrı Dağları'ndan toplanan bitkilerden elde edilen ve 'Gençlik iksiri' adını verdiği özel karışımla hücrelerin alt tabakasına kadar girip, vücuttan 400-600 gram terle birlikte zehirli maddeleri dışarı çıkardıklarını öne süren Gülnara İsakunova, toksin düzeyi düşük bir yaşamın beden ve ruhu ateşlediğini söyledi. İnsan ayağının değmediği dağlardan kızların topladığı bitkileri kavanoz içinde ozonlu su ile iyice karıştırdıktan sonra pasta fırçası ile vücuduna sürdükleri kişiyi 60 derece sıcaklıktaki termo battaniyeye sardıklarını ifade eden İsakunova, şöyle dedi:

"Yaklaşık 45 dakika battaniye içinde bekleyen kişinin açılan gözeneklerinden 400-600 gram arasında ter toksinle birlikte dışarı çıkıyor. Artık vücuttaki toksin gibi zehirli maddelerin yerini vitaminli bitkiler alıyor. Vücutta açılan gözenekler sayesinde hücreler daha rahat nefes alıp veriyor. Böylelikle cilt gençleşip, kırışıklıklar gidiyor. Vücuttaki deri fayans yüzeyi gibi pırıl pırıl oluyor. Vücuttaki terin alınması kavurucu sıcaklarda kişinin uzun süre serin bir havada yaşamısını da sağlar. "

Gülnara İsakunova, vücuda uygulanan gençlik iksiri sırasında müşterilere içerisinde 36 çeşit mineral ve vitamin bulunan toprak kili yüzlerine sürdüklerini belirtti. Her seans iÇin 80 lira ücret aldıklarını vurgulayan İsakunova, şöyle devam etti:

"İnsan derisinin mineral özelliği ile kilin mineral özelliği aynı olduğu iÇin cilde çok yararlıdır. Hatta kullanıldığında saçları besler. Kilin alerjik bir etki yaratma durumu çok ender görülür. Temizlik amaçlı ilk tercih edilen maske kildir. Burada, cilt tipine uygun olarak kilin içine çeşitli doğal ürünler koyarak yapıyoruz. "

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.