SporHaber Girişi : 14 Nisan 2013 21:38

''Takımımızın başarıları bizi mutlu ediyor''

''Takımımızın başarıları bizi mutlu ediyor''
Buz hokeyi 1. Ligde mücadele eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi Buz Hokeyi Takımı başarılı sonuçlar almaya devam ediyor
Erzurumajans-Buz hokeyi 1. Ligde mücadele eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi Buz Hokeyi Takımı başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Yaptığı son karşılaşmayı da 13-3 gibi net bir skorla kazanan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Buz Hokeyi takımı adeta göz dolduruyor.

Kocaeli Buz Hokeyi takımıyla oynanan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Buz Hokeyi Takımının karşılaşmasını izleyen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, sonuçtan mutlu olduğunu belirterek, bundan sonraki karşılaşmalarda da takıma başarı diledi.

"Arkadaşlarımız maçı 13-3 gibi güzel bir skorla tamamladılar. Ben, kendilerine bundan sonra ki karşılaşmalarında da başarılar diliyorum" diyen Küçükler şunları kaydetti:
" Özellikle, Erzurum'da oynanan buz sporlarına biz her zaman alaka gösteriyoruz. Çünkü şehrimiz aynı zamanda kar ve buzu ile de bilinen, tanınan bir şehir. Bundan dolayı, 2011 Üniversite Kış Oyunlarını Erzurum'da yaptık. Yapılan tesislerin amacına uygun şekilde kullanılması, bu tesislerde ülkemizde ve dünya çapında başarılı sporcuların yetişmesi biricik arzumuzdur. Dolayısıyla bu sporları her zaman destekleyeceğiz. Güzel ve keyifli bir maç oldu. Arkadaşlarımızın hepsini tebrik ediyorum. İnşallah bir üst gruba çıkacaklar. Önümüzdeki yıl daha güçlü hale geleceğimizi düşünüyorum. Sporcu arkadaşlara tekrar başarılar diliyorum."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.