Erzurum Haber Girişi : 23 Ağustos 2017 23:15

Şükrüpaşa'da 'drift' isyanı!

Şükrüpaşa'da 'drift' isyanı!
Erzurum'un en sakin ve en huzurlu mahallesi Şükrüpaşa'da son günlerde türeyen ve kim olduğu belirsiz bir grup mahalle sakinlerini isyan ettirdi.
Erzurumajans-Erzurum'un en huzurlu semtlerinden birisi olan Şükrüpaşa'da son günlerde 7'den 70'e herkes ayakta. Çay- Kur ve Haydar Aliyev Caddesi'ni özellikle akşam saatlerinde mesken edinen bir grup, mahalle sakinlerini isyan ettirdi.



Özellikle Çay-Kur Caddesi'nde gece yarısına doğru plakasız otomobilleri ile Amerikan filmlerini andıran bir tarzda yarışa tutuşarak 'drift' atan kim oldukları bilinmeyen şahıslar tehlike saçıyor.



Semt sakinleri, defalarca ilgili kurumlara şikayetçi olmalarına rağmen hiç bir önlemin alınmadığını belirterek tepki gösteriyor. Vatandaşlar, plakasız araçları ile  insanların can güvenliğini tehlikeye atarak huzuru bozan bu kişiler için yetkili kurumları göreve çağırıyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Öğretmen 01 Ocak 1970 02:00

    En huzurlu semt mi?!! Bir Erzurumlu olarak Şükrüpaşayı bilmiyor veya dalga geçiyorsunuz diye düşünüyorum.

  • Kemal Palaoğlu 01 Ocak 1970 02:00

    Sayın Editör;bahse konu olay sadece belirtilen semtlerde değil,Dadaşkent in bütün cadde ve sokaklarında aynı pislik sabaha kadar devam ediyor.Dadaşkent te bir tane Asayiş Polisi göremezsin,arabaların çıkardığı o gürültüden perişan olduk.Erzurum da bunlara dur diyecek Polis yokmu?