ErzurumHaber Girişi : 11 Mayıs 2012 17:07

STAR medya grubun'dan ETB'ye ziyaret

STAR medya grubun'dan ETB'ye ziyaret
Star Gazetesi Operasyon Grup Başkanı Dr. Haşmet Gökırmak, Reklam Koordinatörü Erhan Zorba ve beraberinde AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç ile birlikte Erzurum Ticaret Borsasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu ile bir süre
ErzurumAjans-Star Gazetesi Operasyon Grup Başkanı Dr. Haşmet Gökırmak, Reklam Koordinatörü Erhan Zorba ve beraberinde AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç ile birlikte Erzurum Ticaret Borsasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu ile bir süre görüştü.
Samimi bir ortam da gerçekleşen ziyarette AK Parti hükümetinin iktidara geldiği günden bugüne kadar Erzurum’u hep el üstünde tutarak gereken her türlü desteği verdiğini belirten Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hınıslıoğlu, “Biz Erzurum’a yapılan her yatırımın, her türlü desteğin hep duacısı olduk bundan sonrada olmaya devam edeceğiz” dedi.
AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç ise, Ticaret Borsasının Erzurum’un kalkınmasında esnaf, çiftçi ve tüccara ön ayak olduğunu belirterek, Başkan Hınıslıoğlunu tebrik etti.
Star Gazetesi Operasyon Grup Başkanı Dr. Haşmet Gökırmak ise “Erzurum Ticaret Borsasının çalışmalarını basın yayın organlarında sıkça duyuyoruz, bu çalışmalar bizleri memnun etmekte, en son olarak Erzurum’a özgü bir ürün olarak bilinen Kadayıf Dolmasının Coğrafi İşaret Tescil Belgesini aldığınızı öğrendik, Erzurum adına yapmış olduğunuz çalışmalarınızın devamını diliyorum” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.