BölgeHaber Girişi : 18 Ocak 2011 11:40

Spor medyası Erzurum'da!..

Spor medyası Erzurum'da!..
Fenerbahçe ve Türkiye Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Aziz Yıldırım ve Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener ile spor basınının ünlü isimleri Erzurum'a geldi.

Erzurum Ajans-Fenerbahçe ve Türkiye Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Aziz Yıldırım ve Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener ile spor basınının ünlü isimleri Erzurum’a geldi.
25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’na artık sayılı günler kaldı. Tüm ülkenin büyük bir merak ve heyecanla beklediği oyunlar için Erzurum 2011 Genel Koordinatörlüğü tarafından yürütülen tanıtım çalışmaları da hız kazandı. Fenerbahçe Kulübü ve Türkiye Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Aziz Yıldırım, organizasyonun tanıtımına katkıda bulunmak üzere, Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener, vakıf üyeleri ile ulusal gazete ve televizyonların spor müdürleri ve yazarlarıyla bugün saat 11.45’de Erzurum’a çıkarma yapacak.

SPOR MEDYASININ ÜNLÜ İSİMLERİ ERZURUM’DA

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel uçakla yarın sabah saatlerinde Erzurum’a ulaşacak medya mensupları, 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları için inşa edilen tesislerde inceleme gezisi yapacak. Geziye Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve diğer vakıf üyelerinin yanı sıra; Altan Tanrıkulu, Fuat Akdağ, Vedat Bayram, Kenan Karcı, Sezgin Gelmez, Tayfun Bayındır, Selçuk Yula, Hasan Ali Atasoy, Mustafa Sapmaz, Ahmet Bıyıklı, Faik Gürses, Can Ataklı, Fuat Ercan, Adil Demirçubuk, Atilla Türker, Murat Özçoban, Erkan Koyuncu, Emre Baydemir, Mert Tatlı, Ömer Faruk Ünal, Emin Batırel, Muzaffer Batumlu, Mehmet Tufan, Serhat Canoruç, Ramazan Keleş, Uğur Özdemir, Ruşen Güven, Mehmet Yılmaz Şenol, Sinan Beratlıgil, Turgut Koloğigil, Fatih Çekirge, Osman Şehner, Gökhan Güçkaya, Ahmet Hopyar, Saygınhan Çelik, Aygün Özipek, Savaş Ay, Banu Yelkovan, Lube Ayar, Bağış Erten, Ali Bakın, Cengiz Tokgöz, Murat Akbaş, Bülent Çulhaoğlu, Ali İsmet Ural, Oğuz Dizer, Ali Okancı, Mahmut Portakal, Faik Çetiner ve Mehmet Tezkan katılacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.