ErzurumHaber Girişi : 14 Mayıs 2012 11:30

Sosyal güvenlik haftası etkinlikleri başladı

Sosyal güvenlik haftası etkinlikleri başladı
Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri, Erzurum Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü personelinin Havuzbaşı’nda ki Atatürk Anıtına çelen bırakmasıyla başladı.
Erzurum Ajans-Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri, Erzurum Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü personelinin Havuzbaşı’nda ki Atatürk Anıtına çelen bırakmasıyla başladı.
Kamuoyunda sağlıklı bir sosyal güvenlik bilincinin oluşturulması, Sosyal Güvenliğin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi amacıyla her yıl 14 - 20 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında; hafta boyunca ilk öğretim öğrencilerine sosyal güvenliğin önemini anlatılacak, hazırlanan öykü kitapları dağıtılacak ve orta öğretim öğrencileri için yönelikte okullarında sosyal güvenlik bilincinin oluşması amacıyla eğitimler verilecek.
Etkinlikler kapsamında yine Erzurum da ki işverenlerden en çok prim ödeyen işverenlere düzenlenecek olan resepsiyonda plaket verilecek. Ayrıca Erzurum Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü personeli tarafından, hastaneler de hasta ziyaretleri yapılacak, toplumun tüm kesimlerine ulaşabilmek için ilçelerde dahil olmak üzere, pankartlar, afişler asılıp, broşürler dağıtılarak, vatandaşlar Sosyal Güvenlik hakları konusunda bilinçlendirilecek. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.