İlçelerHaber Girişi : 05 Nisan 2012 10:45

Şiir yarışması'nın birincileri belli oldu

Şiir yarışması'nın birincileri belli oldu
Oltu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçe genelindeki ilköğretim ve liseler arasında düzenlenen şiir yarışması sonuçlandı.
Erzurum Ajans-Oltu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçe genelindeki ilköğretim ve liseler arasında düzenlenen şiir yarışması sonuçlandı.
Oltu İlköğretim Okulu Seminer Salonunda gerçekleştirilen yarışmada öğrenciler birinciliği elde edebilmek için birbirleriyle kıyasıya yarıştı.
Yarışmalar sonunda ilköğretim okulları arasında Mehmet Akif İlköğretim Okulundan Merve Sude Öztürk ‘Hayatta ben en çok babamı sevdim.’ adlı şiiriyle birinci oldu.
Halitpaşa İ.ÖO.’ndan Büşra Kara ‘Atiyi karanlık görerek azmi bırakmak’ adlı şiirle ikinci, Karabekir İ.Ö.O.’ndan Bengisu Avcı ise yine aynı şiirle üçüncü oldu.
Dinleyenlerin şiire doyduğu yarışmaların ikinci bölümünde ise liseler yarıştı.
Anadolu Öğretmen Lisesinden Osman Macit okuduğu ‘Sakarya’ şiiriyle birinci olurken ikinciliği yine aynı şiirle Anadolu Lisesinden Hatice Nur Demir, üçüncülüğü ise ‘Çanakkale Şehitleri’ adlı şiiriyle İmam Hatip Lisesinden Ali Pamuk aldı.
Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Bu arada şiir yarışmasına; İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Burhanettin Akkuş’un yanı sıra okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.