BölgeHaber Girişi : 19 Mayıs 2011 00:09

SGK'dan ESOB'a ziyaret!..

SGK'dan ESOB'a ziyaret!..
Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Erzurum İl Müdürü Hulusi Bumin ve beraberindeki heyet, Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (ESOB) ziyaret etti.

Erzurum Ajans-Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Erzurum İl Müdürü Hulusi Bumin ve beraberindeki heyet, Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni (ESOB) ziyaret etti.

ESOB Başkan Vekili Hanefi Topçuoğlu, Bumin ve beraberindekileri tebrik ederek Sosyal Güvenlik Haftası'nı kutladı. SGK'nın toplum için önemine dikkat çeken Topçuoğlu,"Kurumunuzun son dönemde gerçekleştirdiği yenilikleri ve çalışmalarını memnuniyetle izliyoruz. Özellikle 6111 sayılı yasayla ilgili yapmış olduğunuz özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, Sosyal Güvenlik Haftanızı kutluyorum." dedi.

Bu yıl 4'üncüsünü kutladıkları hafta çerçevesinde farkındalık oluşturma ve bilgilendirmeye yönelik faaliyetler yürüttüklerini belirten Bumin, kutlamalar kapsamında gerçekleştirdikleri etkinliklerle ilgili bilgiler verdi.

Son başvuru süresi 31 Mayıs’a kadar uzatılan yapılandırmayla ilgili özel bir ekibin aralıksız çalıştığını ifade eden İl Müdürü Bumin, “ Vatandaşlarımızın yapılandırmadan faydalanabilmeleri için aralıksız çalışıyoruz. Yapılandırma yapılması için verilen 6 bin başvuru dilekçesini en kısa zamanda inceleyip vatandaşlarımıza yanıt verebilmek için özel bir ekip oluşturduk arkadaşlarımız aralıksız bu iş için çalışıyorlar” diye konuştu.

Ziyarette SGK İl Müdür Yardımcısı Nizamettin Durmuş ve SGK Merkez Müdürü Necmi Köroğlu’nun yanı sıra, ESOB Yönetim Kurulu üyeleri, Fatih Çiftçi, Zeki Pınar, İshak Karslıoğlu ve Zekayi Kaplan’da hazır bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.