BölgeHaber Girişi : 13 Mayıs 2010 18:14

SGK'dan Başkan Küçükler'e ziyaret!..

SGK'dan Başkan Küçükler'e ziyaret!..
SGK Erzurum İl Müdürü Hulisi Bumin, SGK haftası etkinlikleri kapsamında Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'i makamında ziyaret etti.

Erzurum Ajans-SGK Erzurum İl Müdürü Hulisi Bumin, SGK haftası etkinlikleri kapsamında Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'i makamında ziyaret etti.
Haftayla ilgili bilgi veren ve etkinliklerini aktaran Bumin, SGK’nın çalışanlar için önemine değindi. Sosyal güvenliğin toplum yaşamındaki önemine vurgu yapan Bumin, yaptıkları ziyaretlerle sosyal güvenliğin halkın bilincine yerleştirmeye çalıştıklarını ifade etti. Bumin, ayrıca hafta içerisinde yapılan etkinlikler ile vatandaşlar, esnaf vesaire SGK ile ilgili kesimlere hak ve yükümlülüklerini, yenilikleri aktarmaya çalıştıklarını söyledi.
Başkan Ahmet Küçükler de sosyal güvenlik haftası münasebetiyle Bumin’i tebrik etti.

Sosyal güvenliğin vatandaşa aktarılmasında etkinliklerin önemine vurgu yapan Başkan Küçükler, SSK, BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı gibi sosyal güvenliği ilgilendiren bu birimlerin tek bir çatı altında hizmet vermesi köklü yenilikleri de beraberinde getirdiğini söyledi.
Küçükler, “2008 yılı içerisinde uygulamaya alınan sosyal güvenlik alanında bir reform niteliği de taşıyan bu yasanın önemi bugün açıkça ortaya çıkmıştır. Geçmişte olduğu gibi sınıf ayrımı olmadan SGK aynı çatı altında bütün vatandaşlarımıza aynı hizmeti vermektedir. Bu sayede, Sosyal Güvenlik Reformu ile sistemde ve Kurumda gerçekleştirilen köklü değişikliklerin farkına varmış, sosyal güvenlik açısından daha bilgili, katılımcı vatandaşlardan oluşan topluma ulaşılacağına inancımız tamdır” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.