Sekmen'in "Erzurum'da fazla rant yok" sözleri tepki topluyor

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in, 'Enerji Kentleri Birliği Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda yaptığı konuşmanın yankıları sürüyor.

 

 

Geçen pazartesi Palandöken Kayak Merkezi’ndeki bir otelde düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Mehmet Sekmen, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin nüfusa oranla en çok kentsel dönüşüm yapan belediye olduğunu iddia etti.

 

Belediyenin 12 şirketi olduğunu anımsatan Başkan Sekmen, üç şirketin kentsel dönüşüm yaptığını belirterek, “Tabi Erzurum gibi bir yerde yapmak kolay değil. Fazla bir rant yok. Buna rağmen biz de bu işi bir yerden başlayarak tutarak, TOKİ ile beraber bu işi yapıyoruz” açıklamasında bulundu.

 

 

SEKMEN’İ ETİKELETLEYEREK PAYLAŞTI: BİRAZ ŞEREFİN VARSA İSTİFA EDERSİN

 

Başkan Sekmen’in bu konuşması tartışmaları ve tepkileri de beraberinde getirdi. Zafer Partisi Erzurum İl Başkanı Abdulhamit Uzun, sosyal medya X hesabından, “Böyle bir skandal görülmedi” dedi.

 

 

Başkan Mehmet Sekmen’i etiketleyen Başkan Uzun, “Konuşmacı Mehmet Sekmen. Mehmet Sekmen Erzurum’u ranta nasıl açtığını Belediyenin iştirakleriyle ifade ediyor. “Erzurum’da fazla bir rant yok” diyor ve Erzurum valisinden tutun da bütün belediye başkanları alkışlıyor. Biraz şerefin varsa istifa edersin. Milletin ahını almaya garibanın yetimin hakkını yemeye devam ediyorsun. Bağımsız Türk mahkemelerinde yargılanacağın günler uzak değil!” paylaşımında bulundu. Haber: Onur SAĞSÖZ / Erzurum AJANS

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ahmet efe10 Ekim 2024 15:19

    istafa etmeyeceğini biliyoruz. Demeki Erzurumu rantiye bilmiş hizmet değil rant görmüş erzurumda. ne diyelim ölüm var ahiret var teneşir var musalla var. nasıl bilirsiniz dediğinde iyi rantçıydı deriz.

  • Vildan 10 Ekim 2024 15:05

    kendisi işe aldığı ve büyük çoğunluğu kendi partisi ve yavru partinin gençlik kollarından olan işçilere yatıyorlar dedi. Bence çok haklı parti kanalıyla gelmişse torpilim var deyip yatıyordur ve bizlerin parasıda bunlara gidiyor demektir. Peki ama bunun suçlusu kim Erzurumlular mı? Yoksa kendisi mi? İşçi yatıyorsa başındaki şef müdür daire başkanı ve son olarak kendisi de yatıyor demek değil mi? Cinler mi yapıyor belediye işerini ?