SiyasetHaber Girişi : 24 Eylül 2024 10:00

Sekmen: Emrullah kardeşimi ziyaret ettik

Sekmen: Emrullah kardeşimi ziyaret ettik
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen 31 Mart seçimleri öncesinde "Ondan çoban bile olmaz" dediği Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar'a iade-i ziyarette bulundu. Sekmen, "Kardeşimi ziyaret ettik" paylaşımında bulundu.
Sekmen: Emrullah kardeşimi ziyaret ettik

31 Mart seçimlerinin en tartışmalı diyaloğu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile Yeniden Refah Partisi’nin Aziziye Belediye Başkan adayı Emrullah Akpunar arasında yaşanmıştı.

 

Mehmet Sekmen, seçim öncesi katıldığı bir TV programında Emrullah Akpunar için “Ondan çoban bile olmaz” demiş, belediye başkanlığını kazanan Emrullah Akpunar kepenek giyerek, “Çoban burada kibir abideleri nerede?” karşılığını vermişti.

 

Bu arada Mehmet Sekmen’in “Büyükşehir’in desteği olmadan Aziziye’de çivi çakamaz” dediği Emrullah Akpunar, Yeniden Refah Partisi’nden istifa ederek, AK Parti’ye katıldı.

 

 

ROZETİNİ ERDOĞAN TAKMIŞTI

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın rozet taktığı Akpunar, AK Partili Aziziye Belediye Başkanı olarak ilk ziyaretini bir süre önce Büyükşehir Belediyle Başkanı Mehmet Sekmen’e yapmıştı. Sekmen ziyaretin ardından yaptığı paylaşımda “Aziziye Belediye Başkanımız Emrullah Akpunar ile AK Parti Aziziye İlçe Başkanımız Hüseyin Güler kardeşlerim belediyemizde ziyaretimize geldi. Kendilerine nazik ziyaretleri ve samimi sohbetlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” diye yazmıştı.

 

 

İkilinin arasındaki buzlar erirken Sekmen de dün Aziziye Belediyesi’ne giderek Akpunar’a iade-i ziyarette bulundu.

 

Ziyaretle ilgili yine bir paylaşımda bulunan Sekmen, “AK Parti Erzurum İl Başkanımız Av. İbrahim Küçükoğlu, Başkanvekilimiz Mehmet Akarsu ve AK Parti Aziziye İlçe Başkanımız Hüseyin Güler kardeşlerimle birlikte Aziziye Belediye Başkanımız Emrullah Akpunar kardeşimi ziyaret ettik. Başkanımıza misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum” notunu düştü. Haber: Onur SAĞSÖZ / Erzurum AJANS

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • İsmet hangur 24 Eylül 2024 12:32

    Sayın sekmen bey, işçinin sözleşmesini ne zaman yapacaksınız? Memurlar geçinemiyor diye sosyal denge paralarını imzalamışsın hemencecik. niye çünkü yanındaki yörendeki çalışanların hepsi memur keyfleri geçimleri yerinde... peki işçileri kim dinleyecek işçiler size nasıl ulaşacak? Meclis üyeleriniz mi? Genel sekreteriniz yada yardımcıları mı? rizeli mi? İspirli Köksal bey mi? yada mali işler yada insan kaynaklarının başındaki memurlar mı ? hiç sanmıyorum çünkü onlar sosyal denge paralarını aldılar keyifleri yerinde. bizler ise kışın ayazda yazın güneşte çalışmaya devam... peki hakkımız veriliyor mu? en yakınında ki dsi karayolları ve hatta üniversite de çalışan işçileri bir sorgula bakalım ne kadar maaş ikramiye vs. alıyorlar? GEÇİNEMİYORUZ başkanımmm ... Şu sendika yöneticilerinin de keyfi yerinde adamlar bizim bir günlük yevmiyemize el koyuyorlar aidat altında ama sözleşme zamanlarında piyasada yoklar erol denen arkadaş bu sendikada ne yetkisi varsa sürekli sosyal medyadan resim atıyor arkadaş sen bu işlerden yasaklı değilmisin? seçilen başkan ortalıkta yok sendikadakiler telefona bile bakmıyorlar... Başkanım lütfen şu yazıyı okuyun sefere mi zafere mi emir veriyorsunuz araştırsınlar etsinler inanın her ay içeri giriyoruz ayakkabımızı giysimizi ikinci el alıyoruz bu mu hayat? madem belediyenin durumu iyi değil gelin sizde memurlarınızla fedakarlık yapın fazla değil 3 ay bizim maaşlarla geçinin ! Başkanım çoğumuzu siz işe aldınız minnettarız ama artık şu ekonomik göstergeleri görün siz iişçiye verinki işçi sizin sesiniz soluğunuz olsun şehirde yoksa makam verdikleriniz gibi sizi her tarafta yere baktırmasınlar. Ömeri alisi mahmudu osmanı burağı leventi emresi özgesi esrası lütfüsü merteri yasini hasanı hakanı tugayı muhammedi şenolu ayşesi tavlaşı yani hülasası memurlarınız nasıl maaşlarını alıp ailelerini geçindiriyorsa bize de şu bütçeden HELALİNDEN maaşımızı verin. Göreceksiniz ki paylaştıkça bu şehrin insanlarının mutluluğu da artacaktır. Veren el alan elden üstündür. Ha bu arada KPSS sonuçlarımızı 2 senedir istemiştiniz sanırım insan kaynaklarının tozlu raflarında unutuldu yada içlerinde yüksek puan alan tanıdık mı çıkmadı?