ErzurumHaber Girişi : 26 Haziran 2013 15:32

ŞEHİRDER''den Vali ve Genel Sekrter'e ziyaret

ŞEHİRDER''den Vali ve Genel Sekrter'e ziyaret
Erzurum'da yeni kurulan Şehir ve Kültür Araştırmaları Derneği (ŞEHİRDER) yönetimi vali Ahmet Altıparmak ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adnan Yazıcı'ya ziyaretlerde bulundu.
Erzurumajans-Erzurum'da yeni kurulan Şehir ve Kültür Araştırmaları Derneği (ŞEHİRDER) yönetimi vali Ahmet Altıparmak ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adnan Yazıcı'ya ziyaretlerde bulundu.

Erzurum'un yeni valisi Ahmet Altıparmak'a hayırlı olsun ziyaretinin ardından, ŞEHİRDER Başkanı Murat Ertaş, Vali Altıparmak'a, Erzurum'da turizme kazandırılmamış değerlerinden, henüz tanıtım ve pazarlamasının yapılmadığı kültür varlıklarından bahsettiğini ve bu konuda valiye verilmek üzere bir dosya hazırlığı içerisinde olduklarını, Erzurum meselelerine yakından ilgisinin kendilerini çok memnun ettiğini söyledi. Vali Altıparmak, sivil toplum örgütlerinin şehrin kalkınmasında önemli dinamikler olduğunu ve her zaman STK'lerin düşüncelerini önemsediklerini belirtti.

ŞEHİRDER yönetimi daha sonra Genel Sekreter Adnan Yazıcı'yı ziyaret etti. Görüşmede şehir, kültür ve turizm üzerine fikir alışverişi yapıldı. Genel Sekreter Yazıcı, yeni kurulan ŞEHİRDER'in Erzurum'a katma değer katacak fikirlere ve çalışmalara imza atmasını ümit ettiğini, Erzurum için yapılan her güzel çalışmayı desteklediklerini söyledi ve ŞEHİRDER'e başarılar diledi. Ziyaretlere ŞEHİRDER yönetiminden Murat Ertaş, Neslihan Arzu Keteci, Oğuzhan Bingöl ve Fatih Kılıç katıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.