BölgeHaber Girişi : 15 Kasım 2010 15:21

Sarıkamış'ta trafik kazası 1 ölü 1 yaralı!..

Sarıkamış'ta trafik kazası 1 ölü 1 yaralı!..
Kars'ın Sarıkamış ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.

Erzurum Ajans-Kars'ın Sarıkamış ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.

Yol çalışmaları süren Sarıkamış-Karakut karayolunun 13'ncü kilometresinde meydana gelen kazada Akif Ayaz(30) yönetimindeki 13 AV 591 plakalı araç ile Gürbüz Akanaras(50) idaresindeki 34 UZS 36 plakalı araç çarpıştı. Gürbüz Akanaras olay yerinde hayatını kaybetti, Akif Ayaz ise ambulans ile Kars Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ayaz'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Erzurum'dan Sarıkamış'a giden ve kazaya yol yapım çalışmalarının sebep olduğunu iddia eden görgü tanığı Abdülkadir Erzenoğlu, "Ben Erzurum'dan Sarıkamış'a gidiyordum. Benim Karakurt civarından önümden yani beni solladıktan birkaç dakika sonra buradan geçerken kazanın olduğunu gördük. Araçtaki yaralılardan birinin durumu çok ağır. Bu kaza kafa kafaya vurma gibi gözüküyor ama ekip arkadaşları inceleme yaptıktan sonra belirlenecek" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.