İlçelerHaber Girişi : 23 Ağustos 2013 13:24

Sağlık Ocağı için muhtarlardan imza

Sağlık Ocağı için muhtarlardan imza
Erzurum'da yapılacak olan Aile Sağlık Merkezi için mahalle muhtarları dilekçe toplayarak İl Sağlık Müdürü'ne ilettiler.
Erzurumajans-Erzurum'da yapılacak olan Aile Sağlık Merkezi için mahalle muhtarları dilekçe toplayarak İl Sağlık Müdürü'ne ilettiler.

Erzurum merkez Palandöken ilçesindeki Muhammed Lütfi Efendi Parkı'nda 800 metre kare alan üzerine kurulacak olan Aile Sağlık Merkezi (ASM) inşaatı için Solakzade ve Şehit İsmail Aksu mahallesi muhtarları orada ikamet eden vatandaşlardan sağlık merkezinin yapılması istemine dair dilekçe toplayarak Erzurum İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Serhat Vançelik' e sundular.

Şehit İsmail Aksu ve Solak zade mahallesi semtinde ikamet eden vatandaşlar, "Bizlerin yoğun talerleri üzerine İl Sağlık Müdürlüğümüz, taleplerimizi dikkate alarak ihtiyaca cevap vermek amacı ile semtimizde yapılmasına karar verilen, sağlık alanı olarak ayrılmış ihalesi yapılıp yapımcı firmaya verlen bu sağlık ocağının biz emekli, emekli yakınları olarak yaşlı, düşkün, müzmin hastalıkları olan ve çocuklarımızın aşılanması ve takibi açısından çok önemli olduğundan, sağlık ocağının yapılarak hizmete sunulmasını istiyoruz" dediler.

Erzurum İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Serhat Vançelik ise, ! Palandöken İlçesi'nde Muhammed Lütfi Efendi Parkı'nda kuracak olduğumuz Aile Sağlık Merkezi için bazı vatandaşların tepkisine maruz kaldık. Göreve başladığım yıldan itibaren 35 sağlık merkezi yaptık ve hiç birinde yeşil alanlara el atmadık. Yaşlı nüfusun fazla olduğu bu bölgede de aile sağlık merkezi yapmak istedik. Aile Sağlık Merkezi yapacak olacağımız bu alanda toplam 13 ağaç etkileniyor. Bizde bu ağaçları yerinden söküp inşaat sahası yanında bulunan bir parka dikeceğiz. Ağaç kesme gibi bir durum söz konusu değil. Yeşil alana yönelik çevre duyarsızlığı olmayacak" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Muhtarsa 01 Ocak 1970 02:00

    2010 YILINDA şehit ismail aksu ve solakzade mahalle muhtarları olarak bu bölgeye sağlık ocağı yapılsın diye müracaatımız oldu.sağlık ocağı iki mahallenın halkına sağlık hizmeti verecek sezer bey onnun için şehit ismail aksu mahalle muhtarı.

  • Muhtarsa 01 Ocak 1970 02:00

    Davut bey samimiyetinizle buna inan ki muhtarlar ve semt halkı kendiliğinden imza toplayıp muracatlarının arakasında durmuşlardır ,semt için inan ihtiyaçtır muhtarsa zaten talimatı kabul etmez,ağaca yeşile helbette sahip çıkmalıyız ama konu ne ağaç nede yeşil amaç yeşil olsa çecen istan parkına yapın denilirmi sizlerin takdirine bırakıyorum.

  • MURAT BİNGÖL 01 Ocak 1970 02:00

    HÜSEYİN VANLIOĞLU BEY...HAYATIMDA KENDİ ELİMLE HİÇ FİDAN DİKMEDİM AMA ALLAH ŞAHİTTİR DEFALARCA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN FİDAN SATIN ALIP BELEDİYEYE BAĞIŞ OLARAK VERMİŞİMDİR.KENDİ ADIMA SÖYLÜYORUM KİMSENİN FERYAT FİGAN KOPARDIĞI YOK.DAHA ÖNCEDE SÖYLEDİM SAĞLIK MERKEZİ O BÖLGE İÇİN GEREKLİDİR AMA O ARAZİDE ISRARIN BİR ANLAMI YOKTUR.İYİ BİR YÖNETİCİ GEREKLİ FİZİBİLİTE ÇALIŞMASINI DETAYLICA YAPTIKTAN SONRA KURULACAK BÖLGEYE KARAR VERİRDİ ZATEN.ORASI GÜZEL BİR PARK ÇOLUK ÇOCUK İÇİN.HA ERZURUMUN ZARARIMI OLDU HAYIR.GÜZEL BİR SAĞLIK OCAĞINDA DAHA SAHIP OLDU.ALLAH HAYIRLI ETSİN.AMA İLLAHA O AĞAÇALARI SÖKMEYE GEREK YOKTU.HA SÖKELEN AĞAÇLAR DA İNŞALLAH DEDİKLERİ GİBİ BAHÇEYE DİKİLİR TAHMININ ONLAR EN AZ 20 SENELİK AĞAÇLARDIR YAZIK OLMASIN.SAĞLIK OCAĞINA İHTIYAÇ OLDUĞU KADAR HEPİMİZİN TEMİZ NEFESE VE ÇOCUKLARINDA OYUN ALANINA İHTİYACI VAR UNUTMAYALIM.... VELHASIL İMZA TOPLAYIP MEŞRU ZEMİN YARATMANIN ANLAMI YOKTUR.EĞER AMİR AMİRSE KENDİ İMZASI YETERLİDİR.AMA BUNU YETERLİ GÖRMEMEK KOLTUĞUNDAN KORKMAKTIR BEN BUNU BİLİR BUNU SÖYLERİM SAYGILAR...

  • Davut 01 Ocak 1970 02:00

    Muhtarlar kendiliğinden harekete geçmişse helal olsun ama zannetmiyorum, birileri kulaklarına fısıldamıştır!!!Kimse Sağlık Ocağı`na karşı değil, başka yer bulsunlar, parksız, yeşil alansız Erzurum`da var olan güzel ve büyükçe parklardan birini zayi etmeyin diyoruz...

  • Hüseyin Vanlıoglu 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Serhat Vançelik candan kutlarım en güzel en isabetli bir karar almış o semt için en hayırlısı saglık ocagı olacaktır. acaba feryadı fıgan kopartanlar agaç katlıamı diyerek hava atanlar acaba ömrü hayatlarında bir agaç bir fidan ektikleri varmı . Saglık Merkezini düşünenlerden katkısı bulunanlardan emegi geçenlerden ALLAH razı olsun..

  • sezer 01 Ocak 1970 02:00

    muhtar şehit ismail aksu mah muhtarı solakzade mahallesine imza topluyor

  • MURAT BİNGÖL 01 Ocak 1970 02:00

    Sağlık muduru korkma bu kadar kımse senı gorevden almaz etrafına bu kadar ınsan toplayıp muhtarlardan imza dılenmene gerek yok basıretlı bı yonetıcı cıkar ben yaptım der.Sağlık Ocağı o bolge için kesınlıkle gereklıdır ama ağaçların ustune değil daha uygun bos bı arazıye.35 sağlık merkezı yaptık demişşin inşallah onlar içinde 13 er ağaç kesmemişşindır neyse kesSende muhtarlar verır bı ımza `kesmedı bız şahıdız der` .İşte benim memleketimin emanet edıldığı yonetıcı...kıyamet alametlerınden bırıde budur işte işi bilmeyenlerın işin basında olması yazık

  • semahattin köseoğlu 01 Ocak 1970 02:00

    çok isabetli bir karar