SiyasetDüzenleme Tarihi : 11 Ekim 2024 12:30Haber Girişi : 10 Ekim 2024 10:56

Sadık Çat: Bu sözler iktidarın yaptıklarının itirafıdır

Sadık Çat: Bu sözler iktidarın yaptıklarının itirafıdır
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in 'Erzurum'da fazla rant yok" sözlerine bir tepki de Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi AR-GE Başkan Yrd. Bölge Başkanı Sadık Çat'tan geldi. Bu gaf değil itiraf?

'Enerji Kentleri Birliği Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı'na ev sahipliği yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, toplantının açılış konuşmasında, “Erzurum gibi bir yerde kentsel dönüşüm yapmak kolay değil. Fazla bir rant yok. Buna rağmen biz de bu işi bir yerden başlayarak tutarak, TOKİ ile beraber bu işi yapıyoruz” dedi.

 

Sekmen’in bu sözlerine tepki gösteren Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi AR-GE Başkan Yrd. Bölge Başkanı Sadık Çat, “Bu gaf değil bir itiraf” dedi.

 

 

Erzurum Ajans’a açıklamalarda bulunan Başkan Çat, “Biz en başından bunların ne olduğunu halkımıza anlattık. Adamcılık, kayırmacılık, rantçılık, usulsüzlük tüm bunlar mevcut iktidarın yaptıklarıdır. Bu sözlerde gaf değil bir itiraftır. Artık kendileri de farkında ve yolun sonu gözüküyor” diye konuştu. Haber: Onur SAĞSÖZ / Erzurum AJANS 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Feyzullah b. 14 Ekim 2024 07:23

    Demek TOKİ?yle iş tutuyorsunuz ve Erzurum?u dönüştürüyorsunuz bu arada rant yok öylemi herkes kazanıyor ama ne hikmetse birsiz mi fazla rant kazanmadınız güleyim bari. Rant sekmen Buda Erzurum?daki lakabımız olsun

  • Dadaş Cumhur 11 Ekim 2024 20:27

    Şapkayla çok şık olmuş. Devrimlere karşı çıkan, şapka giymemekte ısrar eden köhne zihniyetten kurtuluşun bir göstergesi olarak algılıyorum. Başkanı tebrik ederim. Ahir ömründe hakikati buldu.

  • ali er 10 Ekim 2024 14:17

    rant yok ama deprem tehlikesi var. yenişehirdeki toplanma alanlarını yok ettiniz. lalapasadaki toplanma alanlarını yok ettiniz. rant rant rant siz bu şehre kötülük yapıyor ve dini siayasete alet edip iktidara geliyorsuuz. hiçbir hizmetiniz yok sadece erzurum halkının dini hassasiyetini kullanıp seçiliyorsunuz erzurum halkıda bundan rahatsız biz size rant elde edin diye oy vermiyoruz bize hizmet edin diye veriyoruz ve siz bizi her seferinde dinle aldatıyorsunuz. rus gelse sizin kadar zarar vermezdi. hiçbir şekilde sehirde agırluğınız yok. agırlığınız varsa buyurun başka partiden aday olun bakın 1 tane oy alamazsınız.