BölgeHaber Girişi : 01 Mayıs 2011 16:36

Saadet Erzurum adaylarını tanıttı!..

Saadet Erzurum adaylarını tanıttı!..
Saadet Partisi (SP) Erzurum Milletvekili adayları, Tufan Restaurant'ta düzenlenen bir toplantıyla tanıtıldı.
Erzurum Ajans-Saadet Partisi (SP) Erzurum Milletvekili adayları, Tufan Restaurant’ta düzenlenen bir toplantıyla tanıtıldı. Toplantıda birer konuşma yapan milletvekili adayları, 12 Haziran seçimleri için destek talebinde bulunurken, SP İl Başkanı Sedat Laloğlu ise, hem AK Parti’ye, hem de muhalefet partilerine yüklendi.


Saadet Partisi (SP),Erzurum Milletvekili adayları basına ve partililere tanıtıldı. Parti ilçe başkanlarının da katıldığı aday tanıtım toplantısında konuşan SP Erzurum İl Başkanı Sedat Laloğlu, iktidar partisiyle birlikte muhalefet partilerine de yüklendi. AK Parti’nin, 12 Haziran seçimleri için Anayasa’yı baştan aşağı
değiştirme söylemiyle ortaya çıktığını kaydeden Başkan Laloğlu, “AK Parti kaç yıldır iktidarda, Anayasa’yı baştan aşağı değiştirme imkanları vardı, neden yapmadılar? Bu konuyu her seçimde malzeme olarak kullanmaları, artık halkı bıktırmıştır” dedi. Konuşmasında MHP’deki kaset olayına da değinen Laloğlu, CHP’nin muhalefet anlayışının ise, siyasi nezaketten uzak bir biçimde şekillendiğini dile getirdi. İl Başkanı Laloğlu, “Manzara şunu gösteriyor ki, 12 Haziran’da milletin kapısını çalacağı tek parti var, oda Saadet Partisi’dir. Milli Görüş misyonu aynı canlılığını korumaktadır, diridir. 12 Haziran seçimleri bunun en somut ispatı olacaktır” şeklinde konuştu.


İl Başkanı Laloğlu’nun açılış konuşmasının ardından söz alan milletvekili adayları Atik Ağdağ, Hasan Karataş, Faik Çalık, Mehmet Akbulut, İbrahim Sirkecioğlu ve Yusuf Doğan, 12 Haziran seçimleri için kendileriyle birlikte her bir partilinin usanmadan çalışmasını istedi. Öte yandan SP’nin adayları arasındaki bedensel engelli İbrahim Sirkecioğlu, konuşmasını yapmak için geldiği kürsüde partililer tarafından ayakta alkışlandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.